NOVI KIKS DŽOA BAJDENA: Malo je reći da su njegove reči KOMIČNE!
Džozef Bajden, Foto: Printscreen Twitter

ups

NOVI KIKS DŽOA BAJDENA: Malo je reći da su njegove reči KOMIČNE!

Što se tiče filibustera, verujem da bismo se trebali vratiti na položaj filibustera

Objavljeno:

Tokom konferencije za štampu predsednika Džoa Bajdena u četvrtak, govorio je o "120 godina" provedenih u Senatu pre nego što je izgubio komentar misli tokom komentara o filibusteru.

"Što se tiče filibustera, verujem da bismo se trebali vratiti na položaj filibustera koji je postojao baš kad sam došao u Senat Sjedinjenih Država pre 120 godina", rekao je Bajden tokom svog prvog brifinga za štampu, 64 dana nakon inauguracije.

Predsednik je opisao način na koji je radio stari senatski filibuster kada je ušao u Kongres 1973. godine, rekavši: "Nekada ste morali da stojite tamo i razgovarate i razgovarate i razgovarate i razgovarate dok se ne srušite".

Bajden je tada rekao da će reći nešto "nečuveno", pre nego što se činilo da je izgubio svoj tok misli i prešao na sledeće pitanje.

"Nikada nisam bio posebno loš u proračunima kako da se stvari urade u Senatu Sjedinjenih Država", rekao je. "Dakle, najbolji način da se nešto uradi, ako vi, ako vam i dalje budete dragi i dragi da biste, u svakom slučaju, voleli da to možete.""Spremni smo da učinimo mnogo toga", rekao je Bajden nakon posrtanja.

Predsednik je zatim kratko oklevao pre nego što je prešao na sledećeg reportera, rekavši: "OK, sačekajte. Izvinite."

Bonus video:

04:04

PLJUŠTE UVREDE! Tramp i Bajden ne biraju sredstva! Istresli sav PRLJAV veš (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Washington Examiner)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.