BESNI RODITELJI PROTESTOVALI ISPRED ŠKOLE: Nastavnica suspendovana, prikazivala uvredljive stvari! (VIDEO)
Protest roditelja, Foto: Printscreen/youtube

DRAMA

BESNI RODITELJI PROTESTOVALI ISPRED ŠKOLE: Nastavnica suspendovana, prikazivala uvredljive stvari! (VIDEO)

Roditelji protestuju od 7:30 sati ujutru nakon što je sinoć objavljena poruka koja ih podstiče na okupljanje protiv uvredljivog nastavnog postupka

Objavljeno:

Grupa roditelja danas je protestovala ispred škole u Betliju nakon što su karikature proroka Muhameda prikazane na času. Besni roditelji i dalje protestuju ispred gimnazije Betli u zapadnom Jorkširu nakon što je učitelj navodno pokazao karikaturu proroka Muhameda tokom predavanja.

Roditelji žele da učiteljica iz gimnazije Betli u zapadnom Jorkširu da ostavku ili da bude otpuštena.

Zahtev roditelja je stigao do uprave škole, direktor je prihvatio zahtev roditelja, potom se izvinio jer je upotrebljen "potpuno neprimeren resurs" i potvrdio da je član osoblja suspendovan do nezavisne zvanične istrage, piše britanski Mirror.

Škola je odložila početak školskog dana do 10 sati zbog "nereda" i savetovala je učenicima da do tada ostanu kod kuće. Policija je ogradila mesto događaja i navodno se nalazi na svakom ulazu u školu, prenosi "Jorkšir lajv".

Roditelji protestuju od 7:30 sati ujutru nakon što je sinoć objavljena poruka koja ih podstiče na okupljanje protiv uvredljivog nastavnog postupka.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.