KONAČNO! Bil Gejts u velikom intervjuu odgovorio na pitanja o 5G MREŽI, SMANJENJU POPULACIJE I ČIPOVIMA U VAKCINAMA
Bil Gejts, Foto: Profimedia

GAZDA MAJKROSOFTA

KONAČNO! Bil Gejts u velikom intervjuu odgovorio na pitanja o 5G MREŽI, SMANJENJU POPULACIJE I ČIPOVIMA U VAKCINAMA

On je pohvalio i veštačko meso

Objavljeno:

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts odbacio je "sulude" teorije zavere o sebi, 5G mreži i vakcinama protiv korona virusa u toku "Pitaj me šta hoćeš" sesije na Redditu, na kojoj je promovisao novu knjigu i preporučio upotrebu sintetičkog mesa.

Gejts je odgovarao na pitanja korisnika Reddita (reditora) u petak, i baš se trudio da govori otvoreno i o temama koje su po njegovom mišljenju ključne, a među kojima su i klimatske promene.

Međutim, nije potrajalo dugo, a učesnici u intervjuu su ga pitali o optužbama na njegov račun, od kojih je najčuvenija ona da pokušava da ugradi čipove ljudima kroz proces vakcinacije protiv koronavirusa.

- Nevin sam! Cela ta stvar oko 5G mreže i mikročipova je potpuno luda! Zašto bih to radio? - upitao je Gejts.

On je kasnije rekao i da su "lažne vesti" i "dezinformacije" veliki problem, naglasivši da su "neke dezinformacije interesantnije od istine, pa zato digitalni kanali uvećavaju njihov eho pogrešnim činjenicama".

Milijarder je takođe iskoristio šansu da pohvali vrline sintetičkog mesa, reklamirajući ga kao "zeleni proizvod", i način da se smanji "ugljenični otisak". On je i proteklih meseci hvalio veštačko meso, tvrdeći da bi bogate zemlje trebalo da pređu "100 odsto na veštačko meso".

- Možete se navići na razliku u ukusu - rekao je Gejts.

Odgovarajući na pitanje o rastu populacije i efektu na klimatske promene, što je još jedna tema u kojoj divljaju teorije zavere o Gejtsu, on je rekao da "na sreću, rast stanovništva prestaje kad države poboljšaju zdravstvo i dođu do prosečnih nivoa prihoda".

- Trebalo bi da stimulišemo umeren rast populacije sa pomaganjem i ulaganjem u zdravstvo, obrazovanje i dobro upravljanje - rekao je on, prognozirajući da će svetska populacija dostići maksimum od 10 milijardi ljudi, ako svetske sile budu "darežljive prema najsiromašnijim državama".

On je na kraju upozorio na apokaliptične posledice, ako se ne budemo borili protiv klimatskim promena:

- Nećemo moći da održavamo veliku populaciju, ako bude puno toplije - rekao je, i nagovestio da možemo očekivati veliki broj migracija iz područja koje neće biti podesne za život zbog rastućih temperatura.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.