JOŠ JEDAN BAJDENOV ISPAD: Dva puta u svom govoru napravio ISTI KIKS, tiče se KAMALE HARIS
Džo Bajden, Foto: EPA/ Patrick Semansky

PONAVLJA SE

JOŠ JEDAN BAJDENOV ISPAD: Dva puta u svom govoru napravio ISTI KIKS, tiče se KAMALE HARIS

Kamala Haris je, inače, prva žena na mestu potpredsednika SAD, prva Afroamerikanka, koja ima i azijsko nasleđe s obzirom da joj je majka rođena u Indiji

Objavljeno:

Prema pisanjima američkog portala Njujork post-a, predsednik Amerike Džo Bajden je dva puta u poslednje vreme nazvao potpredsednicu Kamalu Haris predsednikom SAD.

On je najpre u govoru održanom u četvrtak povodom podele oko 100 miliona vakcina u SAD Harisovu nazvao predsednikom, preneo je Njujork post.

- Sada kada smo predsednica Haris i ja virtuelno obišli vakcinacioni centar u Arizoni, jedna od medicinskih sestara koja obavlja vakcinaciju rekla je da je svaki ubod vakcinom kao davanje doze nade - rekao je tada Bajden.

To, međutim, nije prvi "gaf" predsednika, podsetio je Njujork post, navodeći da se isto dogodilo u decembru dok je Bajden govorio o tome zašto se javno vakcinisao.

- Učinio sam to da bi javnosti pokazao da treba da ima poverenje u vakcinu. Novoizabrani predsednik Haris primila je vakcinu iz istog razloga pred kamerama - rekao je Bajden tada.

Kamala Haris je, inače, prva žena na mestu potpredsednika SAD, prva Afroamerikanka, koja ima i azijsko nasleđe s obzirom da joj je majka rođena u Indiji.

Podsetimo, danas se pojavio video snimak na kojem se vidi kako Bajden, dok se penje uz stepenice u nameri da uđe u predsednički avion, sapliće se i pada i to ne jednom, već čak nekoliko puta!

Iako su članovi njegovog obezbeđenja bili zabrinuti, Bajden je uspeo da sam uđe u avion.

Bonus video:

00:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Predrag Azdejković

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.