TRAUMA KOJU SAM DOŽIVELA OD BAJDENA JE STVARNA: Tara Rid BESNA zbog predsednikovih komentara o Kuomu (VIDEO)
Tara Rid, Foto: Youtube printscreen/Megyn Kelly

SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

TRAUMA KOJU SAM DOŽIVELA OD BAJDENA JE STVARNA: Tara Rid BESNA zbog predsednikovih komentara o Kuomu (VIDEO)

Predsednik Bajden odrazio se na skandal seksualnog kršenja guvernera Kuomov, rekavši da bi guverner trebalo da odstupi ako ga istraga proglasi krivim

Objavljeno:

Tara Rid ciljala je i na predsednika Bajdena i na "medije" zbog toga što vrhovnog komandanta nisu smatrali "odgovornim" zbog svojih tvrdnji o seksualnom zlostavljanju.

Bivša službenica Senata bila je besna zbog predsednikovih komentara da bi guverner Kuomo trebalo da podnese ostavku ako bude proglašen krivim za seksualno kršenje.

"Alarmantni otklon i usklađenost medija da dozvole Džou Bajdenu da negira svoje seksualno kršenje je predvidljiv, ali i dalje šokantan kao preživeli koji će biti tako javno izbrisan", rekla je Ridova za Fok Nevs u četvrtak.

"Trauma koju sam doživela od Bajdena bila je vrlo stvarna. Činjenica da on poziva na istragu drugog zvaničnika i moguće krivične sankcije zbog sličnih optužbi pokazuje visinu arogancije oko toga da nikada ne odgovara za sebe. "

Ranije ove nedelje, Bajden je odmeravala Kuomov skandal za seksualno nedolično ponašanje, rekavši da bi guverner trebao odstupiti ako ga istraga proglasi krivim.

"Da, mislim da će verovatno i on na kraju biti procesuiran", rekao je Bajden. On je odmeravao Kuomov skandal za seksualno nedolično ponašanje, rekavši da bi guverner trebao odstupiti ako ga istraga proglasi krivim.

Predsednik Bajden odrazio se na skandal seksualnog kršenja guvernera Kuomov, rekavši da bi guverner trebalo da odstupi ako ga istraga proglasi krivim.

Predsednik je takođe rekao da sedam optužitelja Kuoma treba "shvatiti ozbiljno".

"Trebalo bi pretpostaviti da žena govori istinu, a ne treba je žrtvovati i njeno istupanje tako tretirati", rekao je Bajden. "Ali trebalo bi da se sprovede istraga kako bi se utvrdilo da li je istina ono što ona kaže."

Rid se javila pre godinu dana tvrdeći da ju je Bajden 1993. gurnuo u zid i prstima ušao.

"Džo Bajden se izvukao sa seksualnim uznemiravanjem i napadima na mene 1993. godine, a druge žene su se takođe javile sa sličnim žalbama", rekla je Rid za Foks Njuz. "Džo Bajden se ionako popeo na mesto predsednika.

"Jednog dana će se platiti za seksualno uznemiravanje i neće me ućutkati."

U prošlosti je Rid demolirala Demokratsku stranku da je "saučesnik" u seksualnom zlostavljanju ignorišući njene navode.

Biden je više puta negirao njene tvrdnje.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/ NY post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.