BLOGERKA JE MAJKA SEDMORO DECE: Uvek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja od 19:30 više nisam dostupna!
Blogerka i majka Hali, Foto: Printscreen

Biti dobra mama I supruga ne znači SAMO OBAVLJATI KUĆNE POSLOVE

BLOGERKA JE MAJKA SEDMORO DECE: Uvek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja od 19:30 više nisam dostupna!

- Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se skroz zgužva, ispričala je Hall

Objavljeno:

Blogerka Konstans Hal često pratioce na društvenim mrežama oduševljava sa svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i odgoju, a nedavno je lavinu komentara izazvala s postom u kojem kaže da 'svaki dan u 19:30 prestaje biti mama svoje sedmoro dece, sve do sutradan ujutro. Sve što deci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami napraviti.

- Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala zadnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino - rekla je. Ako neko dete treba uveče negde da odvedem, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako joj ne odluče nešto priznati ili s njom podeliti neku "pikanteriju".

I kod brige o higijeni dece Hal je jednako ležerna, pa kaže da ih ne sili da se tuširaju ili kupaju svako veče, ako im se ne da.

- Taj deo večernje rutine često preskočimo - priznaje Hal i kaže kako deci najradije servira večeru "u piknik stilu" - dok svako sedi gde želi, a jede se rukama.

U mnogim je kulturama, kaže Hal, normalno da svi jedu rukama s istog tanjira, a posebnu metodu ova blogerka ima i za slaganje dečje odeće za koju koristi - kante. - Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva - ispričala je.

Biti dobra mama, supruga ili čovjek ne znači provoditi večnost obavljajući dosadne kućne poslove - napisala je Hal u jednom od svojih viralnih postova.

Bonus video:

54:51

REDAKCIJA 17.03.2021.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.