U SLOVAČKOJ EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA IDE NA BOLJE: Odbor za panemiju smatra da još nije vreme za ublažavanje mera!
Slovačka, Foto: AP

ide na bolje

U SLOVAČKOJ EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA IDE NA BOLJE: Odbor za panemiju smatra da još nije vreme za ublažavanje mera!

Prema rečima ministra Hegera, zdravstveni radnici, lokalne samouprave i ministarstvo unutrašnjih poslova Slovačke traže da se produži vanredno stanje

Objavljeno:

Epidemiološka situacija u Slovačkoj se tokom prethodnih nedelja stabilizovala, čak i blago poboljala, što znači da neće biti oštrijih restrikcija, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare ministar finansija Slovačke Eduard Heger koji obavlja funkciju privremenog ministra zdravstva do imenovanja zamenika Mareka Krajčija koji je pod pritiskom javnosti podneo ostavku.

Iako u ovom trenutku nema potrebe da se pooštravaju antiepidemiološke mere, slovački Odbor za pandemiju smatra da još nije vreme za ublažavanje restrikcija koje su na snazi, prenosi TASR.

Prema rečima ministra Hegera, zdravstveni radnici, lokalne samouprave i ministarstvo unutrašnjih poslova Slovačke traže da se produži vanredno stanje kako bi se sprečilo novo širenje zaraze.

Bonus video:

03:41

ZABRINJAVAJUĆA SITUACIJA U VOJVODINI! DR BOJANIĆ: Zdravstveni sistem još uvek izdržava, ali na granici (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.