POZNAT IDENTITET DEVOJKE (25) KOJU JE UBIO BULMASTIF: Brutalno ju je izujedao, rođak PRONAŠAO TELO!
Mladu ženu je porodični pas izujedao dok je bila sama kod kuće, Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

POZNAT IDENTITET DEVOJKE (25) KOJU JE UBIO BULMASTIF: Brutalno ju je izujedao, rođak PRONAŠAO TELO!

Mladu ženu je porodični pas izujedao dok je bila sama kod kuće

Objavljeno:

Beživotno telo Kire Ladlov (25) u njenom domu u Šard Endu u Birmingemu 5. februara pronašao je njen rođak. Prema dostupnim izveštajima, nju je zverski napao pas za koga se veruje da je u vlasništvu jednog od članova porodice i koji je živeo na istoj adresi kao i Kira.

Policija i bolničari brzo su stigli do kuće, ali su po dolasku mogli samo da potvrde da je Kira mrtva.

Pas koji ju je napao bio je rase bulmastif i kako se saznaje biće uspavan.

– Sirotu devojku su komšije čule kako vrišti i zove u pomoć. Glasno je vrištala, a čulo se i kako pas nenormalno laje sve vreme. Devojka je bila veoma teško povređena. Bilo je užasno, porodica je potpuno skrhana – rekao je izvor iz istrage.

Nakon ove nesreće, izjave su dale i komšije:

– Kada je došla policija i hitna pomoć rečeno je da izađemo iz kuća i tada smo saznali da je devojka mrtva. Video sam kako odvode psa, delovao je sasvim u redu i normalno. Nikad ga ranije nisam video, ali sam čuo od drugih komšija da se pas šetao samo u određeno vreme. Jedna komšinica je uvek sklanjala svog psa od njega jer joj je delovao nasilno. Video sam na vestima da je to bulmastif u pitanju – rekao je jedan od komšija.

Rođaka žrtve Abigejl Baret napisala je na Fejsbuku:

– Kirin prethodni pas je bio pitbul koji je umro od raka, a ovog novog je spasila, našla ga je napuštenog u jednoj bašti gde je bio zavezan četiri godine. Ponekad se psi spašavaju sa dobrom namerom, ali njihova prošlost ih može učiniti tragično nepredvidljivima.

Portparol policije je izjavio da je rođak pozvao hitne službe i prijavio da je žena starosti 25 godina mrtva nakon što joj je ozbiljne povrede naneo porodični pas. Kako se saznaje, ona je bila sama kod kuće u Birmingemu, kada ju je napao pas.

– Ova smrt se tretira kao tragični incident, ali bez sumnjivih okolnosti. U dogledno vreme biće pripremljen dosije za patologa.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.