FBI OBJAVIO SNIMAK PODMETANJA BOMBI ISPRED KAPITOLA: Za više informacija nudi 100.000 dolara (VIDEO)
Maskirana osoba sa kapuljačom, Foto: Printscreen/Youtube

AMERIKA

FBI OBJAVIO SNIMAK PODMETANJA BOMBI ISPRED KAPITOLA: Za više informacija nudi 100.000 dolara (VIDEO)

"Nadamo se da će danas objavljene informacije pomoći nekome da prepozna osumnjičenog", rekao je Stiven D'Antuono, pomoćnik direktora FBI-ja

Objavljeno:

FBI je objavio nove snimke osumnjičenog koji je postavio improvizovane eksplozivne naprave ispred sedišta Republikanskog i Demokratskog nacionalnog odbora noć pre napada na Kapitol.

Maskirana osoba s kapuljačom je 5. januara podmetnula dve bombe u blizini sedišta Demokratske i Republikanske stranke. Na snimku se vidi kako se u jednom trenutku zaustavlja kako bi obrisala naočare.

FBI moli za pomoć građana i za više informacija o počiniocu nudi 100.000 dolara.

"Nadamo se da će danas objavljene informacije pomoći nekome da prepozna osumnjičenog", rekao je Stiven D'Antuono, pomoćnik direktora FBI-ja.

Prema izveštaju specijalne službe su oko 13 sati, 6.januara, pronašle obe bombe, što je bilo otprilike u vreme kada se gomila pristalica odlazećeg predsednika Donalda Trampa obrušila na Kapitol.

Još nije poznato zašto bombe nisu eksplodirale. Jedna od teorija je da su satovi u eksplozivnim napravama bili postavljeni na pogrešno vreme, a druga je da je došlo do problema s baterijama.

Bonus video:

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.