VELIKI INCIDENT U BELOJ KUĆI! Bajdenov pas izujedao čoveka
Džo Bajden, Foto: Profimedia

STRESNO

VELIKI INCIDENT U BELOJ KUĆI! Bajdenov pas izujedao čoveka

Major je prvi spašeni pas koji je živeo u Beloj kući, uselivši se nakon Bajdenove inauguracije u janiaru

Objavljeno: 13:17h

Predsednik Džo Bajden je poslao svoja dva psa nazad u porodičnu kuću u Vilmingtonu, Delaver, nakon što je mlađi od dva nemačka ovčara bio umešan u "incident ugriza" sa agentom Bele kuće, objavili su američki mediji u ponedeljak.

Trogodišnji Major, koga su Bajden i njegova supruga Džil usvojili u novembru 2018. godine iz skloništa za životinje, pokazivao je agresivno ponašanje, uključujući skakanje, lajanje i napad na osoblje i obezbeđenje Bele kuće, izvestio je CNN pozivajući se na dva anonimna izvora.

Izvori koji su opisali ovaj incident, koji je uključivao pripadnika bezbednosnih službi, nisu precizirali da li je osoba povređena. Međutim, incident se smatra dovoljno ozbiljnim za oba psa, uključujući 13-ogodišnjeg Šampina, da bi bili vraćeni prošle nedelje u Bajdenov dom u Vilmingtonu.

Major je prvi spašeni pas koji je živeo u Beloj kući, uselivši se nakon Bajdenove inauguracije u janiaru.

Bajdenov prethodnik Donald Tramp nije imao nijednog ljubimca u Beloj kući.

Nije bilo domah jasno kada će - ili hoće li - psima biti dozvoljen povratak.

Prva dama Džil Bajden rekla je u intervjuu prošlog meseca da je bila usresređena na to da se psi nastane u svom novom domu u Vašingtonu.

"Moraju da idu liftom, nisu navikli na to i moraju da izažu na južni travnjak gde ih gleda mnoštvo ljudi. Dakle, time sam bila opsednuta, da se svi smeste i smire", rekla je Džil u emisiji "Keli Klarkson šou".

(Espreso/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.