REAKCIJE NA INTERVJU MEGAN I HARIJA: "Napali su instituciju krune" (VIDEO)
Princ Heri i Megan Markl, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

bAkingemska palata

REAKCIJE NA INTERVJU MEGAN I HARIJA: "Napali su instituciju krune" (VIDEO)

Intervju je emitovan na TV mreži CBS, a prema pisanju nekih medija, Opra je za ovaj razgovor inkasirala milione dolara

Objavljeno:

Svetska javnost bruji o intervjuu koji su princ Hari i Megan Markl dali slavnoj voditeljki Opri Vinfri, a u razgovoru je bilo reči o brojnim temama - među kojima i to da je Megan tokom trudnoće razmišljala o samoubistvu.

Intervju je emitovan na TV mreži CBS, a prema pisanju nekih medija, Opra je za ovaj razgovor inkasirala milione dolara.

Dok javnost budno iščekuje da li će se kojim slučajem Bakingemska palata oglasiti povodom intervjua Harija i Megan, ekspert za kraljevsku porodicu Robert Džobson oštro je kritikovao par, ocenjujući da je ovo bilo "sebično" od njihove strane.

- Ovo je bio performans od početka do kraja. Oboje su izneli ozbiljne optužbe, znajući da monarhija ne može da uzvrati. Intervju nije ispoštovao kraljicu. Napali su instituciju krune. Ovo nije šoubiznis, ovo je grozna uvreda na račun Britanaca. Bacili su veliku granatu na kraljevsku porodicu i monarhiju. Optužili su kraljevsku porodicu da su rasisti, bez da otkriju ko je to rekao. To je kukavičluk. Ne možete tek tako da klevetate. Kažu da su i mediji rasisti. Gde su vam dokazi? - kazao je Džobson, a prenosi "Daily Mail".

- Toliko toga što je (Megan) rekla je zapanjujuće i nisam siguran da sam joj poverovao. Rekli su da im dužnosti ne znače ništa i istakli da nisu mogli da odu, te da su kojim slučajem imali tu mogućnost, učinili bi to. Kraljica je posvećena službi naciji. Ovo je preterivanje. (Hari) je rekao da su bili zarobljeni i faktički istakao da princ Čarl ne želi da bude kralj. To je jednostavno pogrešno. Ne možete da kažete tako nešto. Jedini pobednik je Opra Vinfri - zaključio je on.

"Kraljica će biti šokirana"

Još jedan od eksperata koji se bavi praćenjem kraljevske porodice, Rasel Majers, kazao je povodom intervjua da je to bilo nešto najzanimljivije što je video na televiziji i dodao kako je neverovatan broj iznetih šokantnih tvrdnji.

- Megan je bila mlada i ranjiva žena i to što je ona rekla je bilo stresno, tako da postoje pitanja na koja bi trebalo da se da odgovori... Kada kraljica (Elizabeta II) pročita šta su rekli, biće potpuno šokirana. Kritikovali su bukvalno svakog člana kraljevske porodice - kazao je Majers.

"Megan kao da je bila u zatvoru"

Anđela Levin, koja prati dešavanja u Bakingemskoj palati, kazala je da je intervju bio "prilično zapanjujuć".

- Megan je pričala tako da se stiče utisak kao da je bila u zatvoru, to je njena narativa. Kazala je da niko nije bio tu za nju, ali je Hari bio na njenoj strani. Njoj je dodeljen jedan od najbližih saradnika kraljice, teško da niko nije bio tu za nju... Rekla je da je bila besna što su ostali bez obezbeđenja, ali su bili van zemlje - navodi Levin.

- Užasavajuće je čuti kako kaže da je razmišljala o samoubistvu i da je tražila pomoć. Princ Hari je tražio pomoć pošto mu je majka umrla. Teško je poverovati da Hari nije pomogao. To je katastrofalno reći. Sigurna sam da će u narednim godinama Hari zažaliti što je uradio ovaj intervju. Nemaju nikakvu emotivnu inteligenciju. (Bakingemska) palata će se minimalno oglasiti - zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.