Bivši agent tajne službe progovorio: Sa Hilari nešto stvarno nije u redu! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters

Ima nešto...

Bivši agent tajne službe progovorio: Sa Hilari nešto stvarno nije u redu! (VIDEO) (FOTO)

Agent Geri Birne tvrdi da je kandidatkinja demokrata imala još jedan napad i da to sakrivaju ljudi koji vode njenu kampanju
Objavljeno: 17:47h

Kada čovek koji je radio za Bila i Hilari Klinton punih 12 godina kaže da "nešto ozbiljno nije u redu" sa kandidatkinjom demokrata i da ono što joj se desilo na danu sećanja na žrtve 9/11 nije običan umor i "dehidracija", onda je jasno da se birači u SAD sa razlogom pitaju šta je sa njom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bivši oficir tajne službe Geri Birn, koji je štitio Klintonove između 1991. i 2003. godine, napisao je poduži članak u kojem je tvrdi da je objašnjenje da je Hilari samo kolabirala - "veoma sumnjiv".

foto: Fonet

- Sa 29-godišnjim iskustvom mogu da tvrdim da vidim ono što tv-kamere ne mogu: "Nešto ozbiljno nije u redu sa gospođom Klinton", tvrdi Birn, uz napomenu da sada već čuveni video jasno pokazuje ženu koja ne može da stoji sama.

- Ona se nespretno naslanja i gleda pravo napred, a vrat joj se izvija kao da nije njen. Da je njeno osoblje ne pridržava sa strane i od nazad, ona ne bi mogla da stoji. To se posebno primećuje kada agent pridrži vrata, pa se vrati da pruži ruku Klintonovoj da ona ne skroz pala. Verujem da je on šef obezbeđenja i da zna šta se dešava sa gospođom Klinton.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.