GDE JE I ŠTA RADI MELANIJA? TRAMP na konferenciju došao SAM i najavio svoju ženu za buduću prvu damu! (VIDEO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

svi se pitaju

GDE JE I ŠTA RADI MELANIJA? TRAMP na konferenciju došao SAM i najavio svoju ženu za buduću prvu damu! (VIDEO)

Upadljiv je bio izostanak Melanije Tramp, koja nije bila uz svog supruga tokom njegovog prvog velikog govora otkad više nije predsednik Amerike

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se na konferenciji Konzervativne političke akcije (CPAC) i nagovestio kandidaturu za Belu kuću 2024. godine,

Upadljiv je bio izostanak Melanije Tramp, koja nije bila uz svog supruga tokom njegovog prvog velikog govora otkad više nije predsednik Amerike.

Melanija je ostala u njegovom luksuznom odmaraluštu Mar-a-Lago, koje se nalazi udaljeno svega nekoliko stotina kilometara od Orlanda. Uprkos tome, Tramp nije propustio priliku da spomene svoju treću suprugu i bivšu slovenačku manekenku, s kojom ima sina Barona.

"Melanija je buduća prva dama", rekao je Tramp.

Nakon poraza na izborima mediji u SAD su spekulisali da su Tramp i Melanija pred razvodom. Takođe, pominjalo se i to što se ona sa njihovim sinom Baronom tek posle šest meseci uselila u Belu kuću.

Zvanično objašnjenje je bilo da par nije želeo da prekida sinovljevo školovanje. Tabloidi su spekulisali da je ona tada zahtevala i dobila bolje uslove u predbračnom ugovoru.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.