SKUVAO SRCE KOMŠINICE KOJU JE UBIO I NJIME NAHRANIO PORODICU? Najmonstruoznija priča godine
On ih je ubio, Foto: Police

neverovatno

SKUVAO SRCE KOMŠINICE KOJU JE UBIO I NJIME NAHRANIO PORODICU? Najmonstruoznija priča godine

Sam Anderson je pronađen dok je bacao neke jastuke i odmah priveden. Navodno, nije živeo u ovoj kući, već je tog dana svratio tu.

Objavljeno:

Neočekivani detalji su se pojavili u vezi trostrukog ubistva u Oklahomi. Osumnjičeni je kako se tvrdi skuvao srce komšinice koju je ubio, pre nego što je krenuo na svoju porodicu.

Veoma šokantan i jeziv slučaj je već dovoljno brutalan da bi postojalo još detalja koji su opisani u sudskom izveštaju. Osumnjičeni, Lorens Pol Anderson je priznao svoju krivicu i rekao da je izvadio srce svoje prve žrtve i odneo ga kući.

- Skuvao je srce sa krompirom da bi "nahranio porodicu i pustio demone" - rekao je agent biroa sudiji dok je prijavljivao nalog za pretres.

Tragedija se dogodila 9. februara, kada je policija ušla u njihovu porodičnu kuću, gde je otkrila troje ljudi sa različitim povredama. Andersonov ujak (67) izboden je nožem, kao i četvorogodišnja unuka. Ujna je preživela napad, iako je bila izbodena u oba oka.

Sam Anderson je pronađen dok je bacao neke jastuke i odmah priveden. Navodno, nije živeo u ovoj kući, već je tog dana svratio tu.

Treću smrt je policija otkrila naknadno. Pre nego što je došao tu Anderson je provalio u drugo imanje u istoj ulici, te je ubio još jednu ženu. Telo majke dvoje dece otkriveno je tek nakon njegovog priznanja o trećem ubistvu.

- Ramenom je pokucao na zadnja vrata. U kući su bila dva psa, nemačka ovčara, a Anderson je rekao da je ubio ženu i isekao joj srce - navodi se u zahtevu.

U zajednici vlada veliko nezaspoloženje vezano za ovaj slučaj, a mnogi smatraju da Anderson nikada više ne treba da se nađe na slobodi. Obe porodice su u suzama zbog ovih ubistava.

- Znaam da moj tata i ćerka zajedno koračaju nebeskim vratima - rekao je lokalnim medijima otac četvorogodišnje devojčice, "Mogu da vidim svog tatu, podiže je govoreći - Hajde Keos, haojde sa tatom, biće sve uredu".

Anderson je u zatvoru od 2017. godine kada je i priznao trostruko ubistvo. Sudiji je rekao da uzima lekove za bipolarni poremećaj. Istražitelji rade na tome da utvrde da li su lekovi povezane sa nasiljem koje je počinio.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.