Od kakve teške bolesti pati Hilari? Amerika bruji da ona ne može ni da preživi mandat! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Nije samo upala pluća

Od kakve teške bolesti pati Hilari? Amerika bruji da ona ne može ni da preživi mandat! (FOTO) (VIDEO)

Više se ne priča o procentima i prednosti kandidata, već može li Hilari Klinton da poživi ako bude izabrana za predsednicu
Objavljeno:

Razlog za diskusiju u američkim medijima bilo je usporeno ponašanje Klintonove na sceni tokom predizbornog mitinga i intervjua sa novinarima. Osim toga, objavljena je i fotografija njenog pomoćnika koji je držao pripremljenu injekciju.

foto: Reuters

Ipak, proslava 9/11 u Njujorku je samo potvrdila sa Hilari nešto zaista nije u redu, a lekari saopštili da joj je pozlilo jer, navodno, ima upalu pluća.

- Nisam očekivala da će moje zdravlje imati toliki značaj za kamapanju, ali i u medijima, poručila je Klintonova.

Međutim, na snimku je tada primećen i čudan predmet koji ispada iz njene nogavice, a pokrenute su i mnoge teorije zavere o njenom zdravstvenom stanju.

Britanski Independent detaljno je pisao o simptomima upale pluća, koja sa sobom nosi malaksalost, kašalj, bakterijske infekcije koje mogu da izazovu oticanje tkiva. Oni su naglasili da ova bolest može lako da se leči ukoliko se na vreme pravilno dijagnostifikuje, ali i da oni koji su stariji ili imaju neku drugu bolest mnogo teže podnose upale pluća.

Prema pisanjima istog lista, ukoliko neko pati od astme, cističke fibroze, ili ima neki problem sa srcem ili bubrezima, može da ima mnogo veće komplikacije od zdravih ljudi.

Izgleda da je veoma topao dan, u kombinaciji sa zapaljenjem pluća, doveo do kolabiranja Klintonove na proslavi 9/11. Umor koji je osetila može da potraje mesecima, i to nije redak slučaj, jer prema istraživanjima on utiče na 8 od 1.000 obolelih.

foto: Reuters

Da li to znači da je kampanja ugrožena? Izgleda svi navodi u medijima idu ka tome da je pitanje da li će ona izdržati trku koja se završava tek 8. novembra.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.