SERIJSKI UBICA BIO OPSEDNUT DEVOJČICAMA, SUMNJA SE DA JE URADIO NEŠTO STRAVIČNO: Žena mu bila saučesnik! (VIDEO)
Serijski ubica, Foto: Printscren

UŽAS

SERIJSKI UBICA BIO OPSEDNUT DEVOJČICAMA, SUMNJA SE DA JE URADIO NEŠTO STRAVIČNO: Žena mu bila saučesnik! (VIDEO)

Žrtve je birao na isti način

Objavljeno:

Serijski ubica iz Francuske opsednut nevinošću devojčica sumnja se da je silovao i ubio ukupno 32 devojke uz pomoć svoje supruge.

Mišel Furnire (78) je više od 20 godina silovao i ubijao devojčice, a do sada je priznao da je ubio 12 devojčica i devojaka koje je i silovao - između 1987. i 2003. godine u Belgiji i Francuskoj, prenosi britanski Sun.

Žrtve je birao na isti način - morale su da imaju između 9 i 12 godina, da imaju plavu ili svetliju kosu i da žive u kraju u kome nema puno ljudi i policije. Dakle, u nekim izolovanim mestima Normandije i okoline.

Policija sada pretražuje listu od 20 drugih potencijalnih žrtava, čime bi ukupan broj porastao na 32.

Francuzu je pomogla njegova treća supruga Monik Olivije, koja mu je pisala dok je bio u zatvoru 1980-ih zbog seksualnog napada i silovanja maloletnika.

U pismima su postigli dogovor - ona će da mu pomogne da pronađe device kako bi zadovoljio svoje bolesne fantazije, ukoliko ubije njenog prvog supruga kad izađe iz zatvora.

Furnire je sad preuzeo odgovornost za smrt devetogodišnje Lidije Lož, koja je nestala iz Sen Kristof le Žažoleta u Normandiji.

Policija je na dušeku u njegovom kombiju pronašla tragove DNK koji se poklapaju sa majkom devojčice.

- Ne mislim da bi neko drugi osim mene mogao da stavi tačku na njen prolazak kroz život - rekao je Furnire istražiteljima nakon ovog otkrića.

Njegov teror došao je do dramatičnog kraja 2003. godine, kada je metod kidnapovanja pošao po zlu.

Namamio je 13-godišnju devojčicu iz Belgije u svoj kombi, vezao je, silovao i pretio da će je ubiti. Međutim, kada se kombi zaustavio, devojčica je uspela da se oslobodi i pobegne iz vozila. Pokupio ju je vozač i uspeo da zapiše tablice sa kombija.

Furnire je ubrzo uhapšen, a dlake devojčice pronađene su u kombiju. I njegova supruga Olivije okrenula se protiv njega u nameri da izbegne dugu kaznu, rekavši da je bila žrtva psihopate.

Shvativši da je osuđen na propast, Furnire je sarađivao sa policijom i priznao mnoge zločine, čak i pokazao istražiteljima gde su sahranjene neke od njegovih žrtava.

Na suđenju 2008. godine proglašen je krivim za sedam ubistava i osuđen na doživotnu kaznu.

Olivije je dobila 28 godina zatvora zbog saučesništva u ubistvima. Međutim, otkako se nalazi u zatvoru, Furnire je dao još eksplozivnije ispovesti.

U 2018. godini priznao je odgovornost za ubistvo Džoane Pariš 1990. studentkinje koju je silovao i ubio dok je radila u školi. Takođe je priznao da je ubio Mari Anđelu Domek, 18-godišnju devojku u kolicima, dve godine ranije.

Furnire je 2020. godine priznao da je umešan u nestanak devetogodišnje Estel Muzen, što je bio jedan od najznačajnijih slučajeva nestalih osoba u Francuskoj.

Estel Muzen nestala je 9. januara 2003. godine u mestu Gijermant u pariskom regionu, na povratku iz škole. DNK tragovi nesrećne devojčice pronađeni su na dušeku sestre ubice Mišela Furnirea, 200 kilometara daleko od mesta otmice.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.