Šta će se desiti sa svetom kad Tramp postane predsednik SAD? (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Giphy

DA SE NAŠALIMO... DOK MOŽEMO

Šta će se desiti sa svetom kad Tramp postane predsednik SAD? (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Šta možemo da očekujemo da će da se desi onog trenutka kada i ako Tramp postane predsednik?
Objavljeno: 17:11h

Zidarstvo

OK, Tramp je utripovao da je u "Igri prestola". Pred naletom zombija, pardon - meksičkih migranata, čini se da je jedino rešenje podizanje ogromnog zida... Koji će oni da plate? Da, Tramp planira da zazida Ameriku. Neš' uć'!

Izbeljivanje

Ukoliko vam, pak, pođe za rukom da od Trampove SAD dobijete vizu, to će biti najviše zahvaljući tome što ste - belac. Ako niste, izbeljivač u ruke i znate šta vam je činiti.

Ortačka svetska politika

Tramp ne krije da više gotivi Putina nego svog prethodnika Obamu. Da li je konačno došao trenutak da se svi ludi vladari ujedine i zagospodare svetom? Putin, Kim Džong-Un i Tramp za istim stolom... Što da ne?

Šešelj premijer Srbije

Nije tajna da je lider SRS podržao kandidaturu Donalda Trampa za predsednika. I to javno, tokom dolaska Džozefa Bajdena. Takođe, njih dvojica imaju i nekih sličnosti. Da li će to značiti da će, ukoliko mu Tramp uzvrati podršku, Vojislav Šešelj konačno doći do srpskog političkog trona?

foto: Petar Lazović

Selebriti migranti

Vrlo je moguće da će, u periodu vladavine Donalda Strašnog, veliki broj njegovih oponenata, kako običnih ljudi tako i javnih ličnosti, poželeti da napusti tu zemlju... Baš tako - kao nekada našu. Svoj egzil već su najavili Majli Sajrus, Šer, Semjuel L. Džekson, Vupi Goldberg, Barbra Strejsend i mnogi drugi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.