Šta će se desiti sa svetom kad Tramp postane predsednik SAD? (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Giphy

DA SE NAŠALIMO... DOK MOŽEMO

Šta će se desiti sa svetom kad Tramp postane predsednik SAD? (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Šta možemo da očekujemo da će da se desi onog trenutka kada i ako Tramp postane predsednik?
Objavljeno: 17:11h

Ako je verovati poslednjim izveštajima, koji ga sada već vide kao favorita, Donald Tramp bi na predstojećim izborima zaista mogao da postane predsednik SAD. Nešto čemu smo se do skoro samo smejali, polako postaje realnost. Pre nego što krenemo da se hvatamo za glavu, možda bismo mogli još malo da se našalimo... Šta kažete?

Ko je upoznat sa njegovim likom i delom, zna da će Bela kuća dobiti do sada najčudnijeg, najluđeg i politički najnekorektnijeg kandidata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uspešni biznismen, rasista i ksenofob koji voli da se svađa i deli otkaze danas je okružen ozbiljnim političarima, iako i dalje ne izgleda kao jedan. Sem ako ne predstavlja novi talas "rijaliti političara", kao sveži trend u 21. veku.

foto: Imgur

Ako je Donald Tramp sunce, šta smo onda mi - teletabisi? (FOTO)

Šta onda možemo da očekujemo da će da se desi onog trenutka kada Tramp postane predsednik. Kada u januaru, u toku inauguracije, stavi ruku na bibliju i položi zakletvu da će "čuvati, poštovati i braniti Ustav SAD", šta će da mu prođe kroz glavu?

foto: Imgur

Još je bitnije - šta će nama? Trampa smo poslednjih godina zapamtili po predrasudama o migrantima, seksističkim ispadima prema TV voditeljkama, konstantnim provokacijama. Šta će tek da radi takva osoba kada dođe na čelo jedne od najmoćnijih država na svetu?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.