SUPRUGA KIM DŽONG UNA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE GODINU DANA: Svi su gledali u par zbog 1 stvari!
Ri, Foto: printscreen

smejali se i bili veseli

SUPRUGA KIM DŽONG UNA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE GODINU DANA: Svi su gledali u par zbog 1 stvari!

Ri Sol Džu pridružila se suprugu na koncenrtu u utorak, kako bi obeležili rođendan oca Kim Džon Una i bivšeg lidera Kim Džong Ila

Objavljeno:

Ri Sol Džu, supruga lidera Severne Koreje Kim Džon Una, pojavila se u javnosti prvi put nakon godinu dana, javljaju državni mediji.

Ri Sol Džu pridružila se suprugu na koncertu u utorak, kako bi obeležili rođendan oca Kim Džong Una i bivšeg lidera Kim Džong Ila, koji je preminuo 2009.

Ri je uvek bila uz svog supruga na bitnim događajima u prošlosti, ali nije viđena u javnosti od januara prošle godine, prenosi RTS.

Njeno nepojavljivanje u javnosti pokrenulo je spekulacije o njenom zdravlju ili potencijalnoj trudnoći.

Obaveštajna agnecija Južne Koreje navodi da je Ri izbegavala javne nastupe zbog brige oko kovida-19, ali i jer je želela da vreme provodi sa decom. Severna Koreja, prema zvaničnim podacima, nije zabeležila nijedan slučaj kovida.

Mediji navode da je par na koncertu bio nasmejan i veseo, a Bi-Bi-Si dodaje da nisu nosili maske i pridržavali se distance.

Ri Sol Džu potiče iz jedne bogate porodice. Njen otac bio je profesor, a majka akušer. Mediji navode da Ri ima 31 godinu i da je pre udaje bila pevačica u okrestru Unhasu, elitnoj trupi čije članove bira država.

Veruje se da se za Kima udala 2009. godine i da je brak dogovoren na brzinu posle moždanog udara Kim Džong Ila 2008. godine.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.