REDDIT POTROŠIO CEO MARKETINŠKI BUDŽET NA REKLAMU OD 5 SEKUNDI: Kažu da je ovo POTEZ DECENIJE! (VIDEO)
Reklama, Foto: Twitter/printscreen

šokirani gledaoci SUPERBOULA

REDDIT POTROŠIO CEO MARKETINŠKI BUDŽET NA REKLAMU OD 5 SEKUNDI: Kažu da je ovo POTEZ DECENIJE! (VIDEO)

Tržišna drama, koja se pripisuje Reddit-ovoj pobuni naplaćivana je, dok su svi bili fokusirani na velike trgovce sa Vol Strita.

Objavljeno:

Gledaoci Superbowl-a su bili iznenađeni kada im je za vreme takmičenja iskočila reklama Reddit-a u trajanju od pet sekundi. U reklami se hvale nedavnom pomamom na berzi izazvanom poznatim forumom.

- Vau ovo zapravo radi - pisalo je na reklami koja se odjednom pojavila na ekranu. Kratkotrajnu poruku uspeli su da pročitaju samo najuporniji gledaoci.

- Ako ovo čitate to znači da se naša opklada isplatila - navodi se u oglasu. Takođe, pozivaju gledaoce da zaustave program i pročitaju ceo tekst.

- Velika mesta su skupa, pa nismo mogli da ih kupimo. Zbog toga smo odlučili da potrošimo ceo budžet za marketing na ovu jednu reklamu - piše u nastavku.

Tržišna drama, koja se pripisuje Reddit-ovoj pobuni naplaćivana je, dok su svi bili fokusirani na velike trgovce sa Vol Strita. Nisu samo oni bili ti koji su uspeli da se izvuku, već ih je cela zajednica podsticala jedne na druge. Neki profesionalni menadžeri su takođe zaradili veliki novac.

Ovaj potez poznate mreže da se reklamira upravo na ovako velikom događaju je naišao na pohvale na društvenim mrežama. Jedan korisnik smatra da je reddit upravo ukrao celo takmičenje.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.