I leopardi rade za Putina! Poljski zoo vrt osumnjičen da je ruska peta kolona (FOTO)
Foto: Profimedia

Vidi im se po očima...

I leopardi rade za Putina! Poljski zoo vrt osumnjičen da je ruska peta kolona (FOTO)

Odbornik vladajućih poljskih konzervativaca iz Poznanja Mihal Gžeš optužio je Zoološki vrt u tom gradu da je ruski agent i da sprovodi strategiju strane sile
Objavljeno:

Gžeš je naterao ove sedmice gradske vlasti da se zvanično bave pitanjem da li Zoo vrt sprovodi neku sumnjivu strategiju ruskog predsednika Vladimira Putina jer i on godinama propagira projekte očuvanja tog ugroženog leoparda Kavkaza i Centralne Azije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zaštitu persijskog leoparda već godinama propagira Putin. Nisam mogao da ne intervenišem, objasnio je Gžeš poljskoj televiziji TVN24 zašto je na dnevni red sednice gradske skupštine stavljeno i pitanje da li Zoološki vrt sprovodi diktaturu strane sile.

foto: Profimedia

Iako je najavu te tačke dnevnog reda propratio smeh, pošto je Gžeš poznat pre svega kao odbornik koji je pre sedam godina optužio mladog slona Nina da je gej i da sa tom svojom seksualnom orijentacijom nema šta da traži u Poznanju kada slonice tuče surlom.

"Putinovu petu kolonu", par persijskih leoparda ima i Zoološki vrt u Plocku.

Perijski leopard na spisku je ugroženih vrsta pošto je u prirodnim staništima na Kavkazu, Anadoliji, Turkmenistanu, severnom Iranu i zapadnom Avganistanu ostalo, kako se procenjuje najviše 1.290 odraslih jedinki.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.