HOĆU DA TE POJEDEM, DA PIJEM TVOJU KRV! Svet je u potpunom ŠOKU, holivudski LEPOTAN je u stvari ZVER?!
Armi Hamer, Foto: Print Screen Youtube

ŠOK

HOĆU DA TE POJEDEM, DA PIJEM TVOJU KRV! Svet je u potpunom ŠOKU, holivudski LEPOTAN je u stvari ZVER?!

Njegova bivša supruga Elizabet Čejmbers s kojom ima dvoje dece napokon se oglasila o svemu

Objavljeno:

Glumac Armi Hamer, kojeg smo gledali u Netflixovom hvaljenom filmu "Rebecca", našao se u središtu skandala sredinom januara nakon što su u javnost dospele uznemirujuće poruke koje je slao ženama između 2016. godine i februara 2020. godine.

Ove poruke objavljene su na jednom Instagram profilu i podelilaa ih je žena koja je htela da ostane anonimna. Poruke su šokirale javnost jer su uznemiravajućeg sadržaja, o silovanju i kanibalizmu.

- Ja sam stopostotni kanibal i želim da te pojedem. Nikad to pre nisam priznao. Hoću da pijemvoju krv. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo. Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posedovaću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje telo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? - deo je sadržaja tih poruka koje je navodno primila od 34-godišnjeg glumca koji se još nije oglasio o ovim optužbama.

Njegova bivša supruga Elizabet Čejmbers s kojom ima dvoje dece napokon se oglasila o svemu. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Kajmanskih ostrvaa, na koje je nakon skandala otputovao i Ermi. "

Nedeljama pokušavam shvatiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Uprkos slomljenom srcu, slušam i nastaviću da slušam i da se eukujem se o tim osetljivim stvarima. Nisam shvatala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga ko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlečenje. Neću se dalje oglašavati o ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj deci, na mom radu i na leččenju tokom ovog neverovatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unapred zahvaljujem na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj deci i i meni dok pronalazimo načine da idemo napred", zaključila je Elizabet u objavi.

Ove poruke slao je dok je još bio u braku s Elizabet od koje se rastao prošlo leto nakon 10 godina braka. Za njihov razvod kriva je navodno Hamerova romansa s partneerkom iz filma "Rebecca" Lily James. Elizabet su već pre kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Ermi šalje ovakve poruke ali Elizabet im nije verovala, a sada kada je videla i sadržaj tih poruka kaže da je njen bivši bio čudovište i da nikada nije ni slutila da je ovako nastran.

(Espreso / Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.