Stravično nasilje u vrtiću: Šutirao devojčicu u glavu, udarao je pesnicom, ceo svet zgrožen ovim snimkom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Facebook / Printscreen

KO NAM ČUVA DECU?

Stravično nasilje u vrtiću: Šutirao devojčicu u glavu, udarao je pesnicom, ceo svet zgrožen ovim snimkom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ovakve scene nas nateraju da se dobro zapitamo kome ostavljamo svoju decu na čuvanje
Objavljeno:

Izuzetno uznemirujući snimak iz jednog dnevnog boravka u američkoj državi Misisipi prikazuje dečaka (9) koji fizički urniše mnogo mlađu decu od sebe, uključujući i jedanaestomesečnu devojčicu, koju je udarao pesnicom i grizao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zastrašujuće scene snimila je sigurnosna kamera jednog vrtića u gradu Viksburgu, na kojima vidimo malog siledžiju koji prebija bebe, onda kada pazitelji nisu u prostoriji. Svaki put kada bi se sklonili, mali đavo bi ponavljao svoje napade.

Repertoar nasilja koji je prikazao ovaj dečak je sablastan za njegove godine; od šutiranja bebica dok su na podu, dok pazitelji gledaju na drugu stranu, do udaranja pesnicom direktno u grudi i nokautiranja. Slučaj su otkrili roditelji jedne devojčice, kada se vratila kući sa modricama i ugrizima na telu.

Nije to što mislite: Znate li zašto sve više muškaraca počinje da lakira nokat na ruci? (FOTO) (VIDEO)

Dečak se zbog toga našao pred sudom, ali je izbegao kaznu s obzirom da ima manje od 12 godina. Umesto toga, on je poslat na rehabilitaciju (!?), a uhapšena je paziteljka iz vrtića Sandra Trevelion zbog nepažnje.

(AS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.