ŠAMAN SA ROGOVIMA UDARIO PO TRAMPU: Na to je dodao i da je HIPERDIMENZIONALNO BIĆE
pristalice Donalda trampa, Foto: Profimedia

jezivo

ŠAMAN SA ROGOVIMA UDARIO PO TRAMPU: Na to je dodao i da je HIPERDIMENZIONALNO BIĆE

Ranije ove nedelje, pre nego što je napustio predsedničku kancelariju, Donalda Trampa još uvek je tešilo to što ga, uprkos svemu, njegove pristalice i dalje vole.

Objavljeno: 22.01.2021. 18:48h

Međutim, izgleda da ga je, nakon što je izgubio predsednička ovlašćenja, napustila čak i jedna od njegovih najpoznatijih pristalica.

- Čensli se duboko kaje ne samo zato što ga je predsednik prevario, već i zato što se stavio u poziciju u kojoj je donosio odluke koje nije trebalo - rekao je advokat Al Vatkins, piše "Daili Beast".

Čansli je uhapšen nakon nereda, a prošle nedelje je molio Trampa za pomilovanje. Nije ga dobio.

"Ja sam hiperdimenzionalno biće"

Nakon što mu je upad u Kongres doneo svetsku "popularnost", isplivao je njegov stari intervju, snimljen upravo na jednom od "Kuanonovih" okupljanja, u kojem je govorio o svojim, kako on to naziva, "moćima".

- Кao šaman, ja sam poput višedimenzionalnog ili hiperdimenzionalnog bića. U tim dimenzijama mogu da opazim te entitete - pedofile, silovatelje, ljude na visokim položajima koji se gotovo kriju u senci - rekao je.

Većina ljudi ne može da vidi isto što i on jer im, kako objašnjava, "treće oko nije otvoreno". Izneo je tvrdnju da svetske elite imaju podzemne baze u kojima razvijaju "antigravitacionu tehnologiju" i "beskonačnu energiju".

Tokom desetominutnog monologa takođe je rekao da su elite, uključujući "bankarske kartele", umešane u "kloniranje raznih ludih stvari" i žele da stvore "jedinstvenu svetsku vladu".

Pozivao na "vešanje izdajica"

Anđelijeva Fejsbuk stranica prepuna je objava u kojima širi "Kuanonove" teorije zavere, pri čemu neke od objava imaju prilično nasilan sadržaj.

- Nema nade da ćemo preživeti napad neprijatelja sve dok ne povešamo izdajice koji se skrivaju među nama - stoji u jednoj od objava.

Na jednoj od fotografija na Fejsbuku prikazan je u krznu i s rogovima, dok u rukama ima pušku.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media