RIJANA PONIZILA TRAMPA, ZABEZEKNUĆETE SE! Na brutalan način ga je poslala na SMETLIŠTE ISTORIJE!
Rijana poslala poruku Trampu, Foto: Profimedia

KAKAV POTEZ

RIJANA PONIZILA TRAMPA, ZABEZEKNUĆETE SE! Na brutalan način ga je poslala na SMETLIŠTE ISTORIJE!

Slavna pevačica od početka predsedničke kampanje podržava Džoa Bajdena

Objavljeno:

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je na slikovit način pokazala šta misli o odlasku Donalda Trampa iz Bele kuće i dolasku novog predsednika SAD Džoa Bajdena.

Ona je objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj pozira sa dva džaka đubreta, pa je napisala:

- Ovde sam samo da pomognem. Uspeli smo, Džo - napisala je Rijana koja na fotografiji nosi majicu na kojoj piše "kraj rasizmu".

Ovom objavom je prikupila skoro 4 miliona lajkova, dok je na društvenoj mreži Intsagram prati skoro 89,6 miliona pratilaca.

Rijana je pozirala u crnim gaćicama, teget majici i roze štiklama, dok je na rukama nosila dve crne rukavice do lakta i crne naočare za sunce na očima. Nije imala šminku, a oko vrata je nosila dijamantsku ogrlicu koja joj je "otvorila lice".

"Kraljica svih kraljica", "O Bože volim te", "Luda si", "Nisi objavila nijedan album za veme Trampa, sada je vreme", "Dopada mi se ova majica", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca. Deo pratilaca ju je osudilo jer je ismejala Trampa i govorili su da će se Donald kad tad vratiti.

Podsetimo, pevačica u poslednje vreme privlači pažnju svojom novom vezom. U decembru je otkriveno da je već godinu dana u vezi sa njenim dečkom, reperom A$AP Rokijem (32). Pevačica i reper su prijatelji godinama, ali izgleda da je njihova ljubav sada prešla na novi, romantičniji nivo.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.