OVO JE NASTAVNICA KOJA JE IMALA ODNOS SA UČENIKOM (15)! Na suđenju je govorila o POZAMA, šokirala je sve!
Kendis Barber, Foto: Printscreen/Facebook

nastavnica i učenik

OVO JE NASTAVNICA KOJA JE IMALA ODNOS SA UČENIKOM (15)! Na suđenju je govorila o POZAMA, šokirala je sve!

Barber, koja ima decu školskog uzrasta, navodno je učeniku posle prvog odnosa poslala svoju toples fotografiju.

Objavljeno:

Kendis Barber(35), optužena da je imala odnose sa dečakom (15) u kolima dok su bili parkirani u šumi, rekla je da tako nešto nije bilo moguće i kao dokaz za to navela svoju visinu, insinuirajući da je preniska za poze koje se pominju u optužnici.

Nastavnica je inače već osuđena u septembru prošle godine jer je dečaku slala snimke eksplicinte sadržine iz kreveta.

Svedočio i mladić

Na suđenju je svedočio i dečak, koji sada ima 18 godina i svoje optužbe da je tri puta bio primoran na odnose sa nastavnicom iznosi putem video poziva.

Advokati odbrane pokušavali su da dokažu da je fizički bilo nemoguće da imaju odnos na način na koji je opisan, a ispitivali su mladića i o navodima da ga je nastavnica uplašila pričom da je trudna, iako su koristili zaštitu.

Dečak nije mogao da se seti tačnih datuma kada se sve odigralo, ali je rekao da je sve bilo od oktobra do početka polugodišta, a da su se dva sastanka desila malo pre njegovog 16. rođendana, a jedan posle njega.

Barber, koja ima decu školskog uzrasta, navodno je učeniku posle prvog odnosa poslala svoju toples fotografiju. S njim se još dva puta upustila u polni odnos, a za to su vreme njene gole fotografije kružile školom.

Fotografije učiteljice došle su i do direktora škole, a Barber je uhapšena u martu prošle godine. Njen je učenik prvo porekao da su imali odnose, ali je kasnije policiji rekao da ipak jesu.

Uplašio se optužbi

- Lagao sam jer mi je rekla da je možda trudna s mojim detetom pa sam se uspaničio. Lagao sam svima osim mojim prijateljima. Rekla mi je da će me uništiti ako je budem odao. Pitao sam je, 'hoćeš li me optužiti za silovanje?', na što mi je ona u poruci napisala samo '...'. Nakon toga sam se naljutio i nisam više pričao s njom - rekao je učenik tokom razgovora s policijom.

Sudu je rečeno da su i drugi učenici videli fotografije, videosnimke i poruke, odnosno dokaze da se afera između učiteljice i njenog učenika zaista dogodila.

Barber je tvrdila da je njen učenik njome bio "opčinjen i zaluđen", ali je i priznala da su se dopisivali nekoliko nedelja. Porota je nakon 10-satnog većanja nastavnicu proglasila krivom po dvema tačkama optužnice, ali se po tri, onim najozbiljnijim, podelila pa je sudija objavio da će se postupak ponoviti. Novo suđenje zakazano je za 18. januara sledeće godine, piše BBC.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.