TRAMP GOTOVO SIGURAN: Kina KRILA podatke o koroni a EVO I KAKO će to dokazati!
Tramp o Kini i sakrivanju podataka, Foto: printscreen

Novi dokazi

TRAMP GOTOVO SIGURAN: Kina KRILA podatke o koroni a EVO I KAKO će to dokazati!

Britanski list prenosi da će Trampova administracija narednih dana pokazati obaveštajne podatke u kojima navodno ima dokaza da su istraživači iz Vuhanskog instituta za virusologiju oboleli i ispoljili simptome koje daje kovid mnogo pre nego što je svet znao za virus

Objavljeno:

Administracija Donalda Trampa provodi poslednje dane mandata da dokaže da je Kina krila postojanje kovida-19 i pre nego što je zvanično objavila prvi slučaj u decembru 2019. godine, piše engleski list Miror, navodeći da će sve to da obelodani državni sekretar Majk Pompeo.

Britanski list prenosi da će Trampova administracija narednih dana pokazati obaveštajne podatke u kojima navodno ima dokaza da su istraživači iz Vuhanskog instituta za virusologiju oboleli i ispoljili simptome koje daje kovid mnogo pre nego što je svet znao za virus.

- Amerika se dosad suzdržavala da podrži rasprostranjene teorije zavere da je virus potekao iz Vuhanskog instituta za virusologiju- navodi se u tekstu Mirora.

Peking je negirao tvrdnje, rekavši da je epidemija počela u Vuhanu krajem decembra 2019. godine.

Miror prenosi tvrdnje lista San, koji ima informaciju da će državni sekretar Majk Pompeo u sredu otvoriti obaveštajne podatke o laboratoriji u Vuhanu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.