PAKAO U PORODICI PERINOVIĆ: Majka (42) UBILA TROJE DECE OD 3, 5 i 7 godina, muž Tomislav ušao u kuću i video HOROR!
Nekad su bili srećni, Foto: Facebook

STRAŠNO

PAKAO U PORODICI PERINOVIĆ: Majka (42) UBILA TROJE DECE OD 3, 5 i 7 godina, muž Tomislav ušao u kuću i video HOROR!

Tela žrtava pronašla je policija u četvrtak u domu Perinovića, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe

Objavljeno:

Policija u Viktoriji u Australiji u jednom porodičnom domu pronašla je četvero mrtvih, a među žrtvama su majka i troje dece, prenosi Daily Mail.

Policija sumnja da je troje djece - Kler (7), Anu (5) i Metjua (3) ubila njihova majka Kejti Perinović (42) , koja je nakon toga počinila samoubistvo.

Tela žrtava pronašla je policija u četvrtak u domu Perinovića, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe.

Istražitelji Odseka za ubistvo, u izjavi za medije, potvrdili su da g. Perinović nije bio uključen u čin ubistva pa je odmah pušten iz zatvora.

Tugujući prijatelji i susedi Perinovića izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašla neobično.

- Nekoliko nedelja pre ovog nesretnog događaja, Katie i njezina deca prisustvovali su rođendanu moje ćerke. Kejti je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje - rekla je komšinica Meri Grovs.

Pre tri meseca Katie je neočekivano dala otkaz na svom radnom mestu gdje je godinama radila kao psihoterapeutkinja, a njeni prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala Herald Sun, porodica Perinović je hrvatskog porekla. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka takođe navodno živi u Australiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.