DONALD TRAMP SE STRAŠNO NALJUTIO NA ĆERKU IVANKU: Poznat je i razlog, DA LI JE OVO REALNO?
Donald i Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

RAZDOR

DONALD TRAMP SE STRAŠNO NALJUTIO NA ĆERKU IVANKU: Poznat je i razlog, DA LI JE OVO REALNO?

Ta je odluka navodno strašno razljutila tatu Trampa

Objavljeno:

Ivanka Tramp je u velikim je brigama, piše Gloria.hr: s jedne strane želi ostati verna kći ocu koji je neslavno izgubio na predsedničkim izborima, a s druge strane, pobrinuti se da njezina vlastita politička karijera ne padne u zaborav.

Nije tajna da je Ivanka Tramp mezimica svog oca, Donalda Trampa.

Njena prijateljica iz školskih dana nedavno je otkrila kako se tada uspešni biznismen Donald silno ponosio što je njegova ćerkica bila najljepša devojčica u svojoj školi, a kad je stasala i krenula na fakultet, krenuo je da je uči svemu što zna o svetu biznisa.

Ivanka je Donalda aktivno pratila i u političkoj karijeri, a njezin suprug Džered Kušner, nakon udaje za slavnu naslednicu, postao je savetnik kako bi "sve ostalo u porodici".

S obzirom da nikad nije bilo govora o svađama u porodici Tramp, naprotiv, često se primećivalo kako Donaldova deca gaje veliko poštovanje za svog oca, mnoge je iznenadila vest o svađi uskoro bivšeg predsednika SAD i njegove ćerke Ivanke.

Kako pišu mediji, Ivanka je oca naljutila odlukom o odlasku na inauguraciju Džoa Bajdena koja će se održati 20. januara, a čemu se Donald navodno strogo protivi.

Ivanka, koja sa suprugom uskoro seli na Floridu, navodno je u strahu kako će joj politička karijera propasti nakon očevog odlaska iz Bele kuće pa se pokušava po svaku cenu prikazati korektnom i samostalnom.

Ta je odluka navodno strašno razljutila tatu Trampa koji je loše podneo poraz na izborima, a i koji je poznat kao veliko zlopamtilo.

"Otac joj je rekao da će, ako se pojavi na inauguraciji, izgubiti desetine hiljada sledbenika te da će joj to biti najgora odluka u životu", otkrio je izvor blizak Trampovima.

Ivanka veruje da je važno pokazati se kao "dobar gubitnik", a hoće li prevagnuti njene ambicije ili lojalnost porodici, vidjet ćemo 20. januara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.