ĆERKA TAJKUNA SKOČILA SA PENTHAUSA: Petomesečna beba joj je bila u naručju, POGINULE SU NA LICU MESTA!
Lili Luo, Foto: Printscreen/Instagram

TRAGEDIJA

ĆERKA TAJKUNA SKOČILA SA PENTHAUSA: Petomesečna beba joj je bila u naručju, POGINULE SU NA LICU MESTA!

Žena i beba proglašene su mrtve na licu mesta

Objavljeno: 23:38h

Amerikanka kineskog porekla Lili Luo (34), inače ćerka tajkuna koji se bavi trgovinom nekretninama, navodno je skočila gola sa penthausa u Honkongu držeči petomesečnu bebu u naručju, tvrde tamošnji mediji.

Prema navodima lokalnih medija, ona i njena ćerkica Ajer su poginule na licu mesta. Policija je saopštila da će obdukcija utvrditi uzrok smrti žene i njene bebe.

Nadležni istražuju da li je žena, za koju lokalni mediji tvrde da je ćerka jedinica tajkuna Lina Luoa, predsednika kineske kompanije “Jinlin Real Estate”, navodno patila od postporođajne depresije.

- Žena i beba proglašene su mrtve na licu mesta. Inicijalna istraga utvrdila je da su pale - navela je policija u izveštaju, a prenosi "News.com.au", pozivajući se na "Daily Mail".

Na Instagram profilu koji prema svemu sudeći pripada Lili Luo, nalaze se fotografije njene bebe i njihovog života u luksuzu.

- Ajer danas slavi 100. dan postojanja na našem svetu. Ona je način kojim mi Bog daje perspektivu na život. Hvala ti što si mi se pojavila u životu moja voljena kći - navodi se u postu od 7. novembra prošle godine.

Pored fotografija sa detetom i prikaza luksuznog života, na profilu su njene slike sa poznatom američkom političarkom Hilari Klinton i pevačicom Ritom Orom.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.