Otkrivena svetska misterija br. 1: Benksi je čuveni svetski muzičar! (FOTO) (VIDEO)
Foto: banksy.co.uk

rešenje dugogodišnje misterije?

Otkrivena svetska misterija br. 1: Benksi je čuveni svetski muzičar! (FOTO) (VIDEO)

Britanski novinar Kreg Vilijams, koji je pratio Banksyjeve murale širom sveta, tvrdi da su se oni u najmanje šest slučajeva pojavljivali neposredno pre ili posle nastupa poznatog benda
Objavljeno: 17:57h

Potraga za pravim identitetom umetnika Banksyja dobila je novi zaokret! Član sastava Massive Attack označen je kao neko ko stoji iza legendarnog umetničkog nadimka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Britanski mediji pišu da je Robert "3D" Del Naja, jedan od osnivača poznatog bristolskog trip hop sastava, "optužen" od strane jednog istraživačkog novinara da je upravo on Banksy na osnovu umetničkih radova koji su se, kao po pravilu, pojavljivali u mestima gde je Massive Attack imao nastupe.

foto: Robert Del Naja, Foto: Wikipedia / Kirill Kay

Istraživački novinar Kreg Vilijams objavio da bi Del Naja mogao da bude Banksy, odnosno da bi to mogao biti tim ljudi koje on predvodi i koji su povezani sa Massive Attackom.

Vilijams je pratio Banksyjeve murale širom sveta i tvrdi da su se u najmanje šest slučajeva njegovi radovi pojavljivali neposredno pre ili posle nastupa Massive Attacka u određenim gradovima, a sve u poslednjih 12 godina.

foto: AP / Frank Augstein
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.