NEMOGUĆE, SNIMLJENA MORSKA ZVER SA TRAMPOVIM ZNAKOM NA SEBI: Amerika ostala u šoku, ŠTA OVO ZNAČI!? (VIDEO)
Krava sa urezanim "tramp" na leđima, Foto: printscreen

neverovatno je!

NEMOGUĆE, SNIMLJENA MORSKA ZVER SA TRAMPOVIM ZNAKOM NA SEBI: Amerika ostala u šoku, ŠTA OVO ZNAČI!? (VIDEO)

Uznemiravanje ovih zaštićenih životinja kažnjava se novčanom kaznom od 50.000 američkih dolara i jednom godinom u saveznom zatvoru

Objavljeno: 16:34h

Morska krava sa natpisom "TRUMP" (Tramp) urezanim na leđima pronađena je na Floridi, što je podstaklo istragu američke Službe za ribu i divlje životinje, piše New York Post.

Bespomoćna životinja s političkim natpisom na leđima primećena je tokom vikenda na izvoru reke Homosasa u okrugu Citrus, nešto više od 100 kilometara severozapadno od Orlanda, javili su lokalni mediji. Svedoci su otkriće životinje prijavili saveznim vlastima.

- Iz mog iskustva, ovaj događaj je neuobičajen za ovu zajednicu - rekao je Kreg Kavana, viši savezni službenik za divlje životinje zadužen za istragu.

- Očuvanje divljih životinja ključna je vrednost u okrugu Citrus. Zbog toga se ovo područje i naziva Obala prirode - dodao je.

Kavana je rekao da je uznemiravanje morskih krava, koje su zaštićene Zakonom o ugroženim vrstama, savezni zločin prve klase koji sa sobom povlači novčanu kaznu od 50.000 američkih dolara i do godine dana u saveznom zatvoru.

Kavana i njegov tim sada traže osobu ili više njih koji su odgovorni za napad na morske krave i trenutno "slede tragove". Ova spora i dobroćudna stvorenja sezonski migriraju u vode duž zapadne obale ovog okruga i lako su dostupna ljudima na brodovima ili plivačima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.