IGRALA JE UZ MUZIKU, A ONDA ČULA ČUDAN ZVUK! Nepoznati muškarac je ušao, sva sreća pa je sve SNIMILA! (VIDEO)
Provala, Foto: HANNAH.VIVERETTE / INSTAGRAM

provala u stanu

IGRALA JE UZ MUZIKU, A ONDA ČULA ČUDAN ZVUK! Nepoznati muškarac je ušao, sva sreća pa je sve SNIMILA! (VIDEO)

- Apsolutno moram da odem odavde - rekla je nakon što su upravnici zgrade negirali da je muškarac i dalje zaposlen kod njih.

Objavljeno: 16:58h

Hana Viveret (25) je 22. novembra u večernjim satima uživala u svom stanu meditirajući i plešući. Posle otprilike 15 minuta, čula je kako su se otvorila vrata balkona, a potom primetila čoveka koji je gleda.

Ceo događaj zabeležila je kamerom, koju je na sreću uključila kako bi snimila svoj ples, a on je do sada prikupio 43 miliona pregleda, piše "Bazfid".

- Čitav svet se zaustavio. Bila sam spremna da izvuče nešto iz džepova, jer nije vadio ruke odande dok je buljio u mene i mrmljao nešto što nisam mogla da razumem - ispričala je Hana.

Počela je da viče na njega da napusti stan i gledala ga kako se vraća na terasu, a zatim otčala do komšinice i pozvala policiju. Patrola je stigla posle 40 minuta, a istraga je počela istog momenta zahvaljujući tome što se Hana setila da je čoveka već negde videla.

- Viđala sam ga više puta, ali samo u svom stambenom kompleksu. Nisam znala gde živi, ni kako se zove. Samo šta je imao obučeno, a to je bilo neko radno odelo i uvek je vozio isti beli kamion - objašnjava.

Ispostavilo se da je isti muškarac ne uhodi prvi put, a nekoliko dana posle provale otkrila je da je muškarac radio u njenoj zgradi na održavanju i živeo u zgradi preko puta nje. Ubrzo je priveden na razgovor, a kada se njegova priča nije poklopila sa Haninim videom, proveo je noć u zatvoru.

- Početkom septembra, otprilike posle mesec dana nakon mog useljenja, probudila sam se usred noći i pronašla svesku pored kauča, kraj ulaznih vrata. Izgledala je kao ona koju ljudi iz održavanja nose sa sobom. Otišla sam kod upravnika i prepoznali su jedno ime u svesci, ali mi nisu dali jasan odgovor - prisetila se ona.

Tada je shvatila da je isti muškarac već bio u njenom stanu.

- Apsolutno moram da odem odavde - rekla je nakon što su upravnici zgrade negirali da je muškarac i dalje zaposlen kod njih.

Hana je prvo video postavila na Fejsbuk i Instagram kako bi obavestila pratioce o onome što se dogodilo. Nekoliko dana kasnije objavila ga je i na Tik Toku, gde je prikupio milione pregleda.

- Javile su mi se žene koje su imale slična iskustva, ali neke od njih su doživele kraj gori od mog. Kada prođete kroz tako nešto to postaje trauma i u stalnom ste strahu. Ne mogu da spavam noću - priznala je.

Hana je trenutno odlazi na psihoterapiju.

- Šta možemo da uradimo? Toliko žena neko uhodi. Nešto nam govori da moramo da ćutimo, ali to nije tačno - zaključila je za "Bazfid".

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.