Ludi Bugarin lovi migrante, brutalno ih maltretira, pa sve kači na Fejsbuk! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Dinko Valev

Država ga pohvalila

Ludi Bugarin lovi migrante, brutalno ih maltretira, pa sve kači na Fejsbuk! (FOTO) (VIDEO)

Za sebe kaže da "štiti bugarski narod" i vrši "javnu uslugu" svojoj zemlji, preko koje je od 2015. godine prešlo oko 30.000 migranata, ali se skoro nijedan nije zadržao
Objavljeno:

Bugarski rvač po imenu Dinko Valev nastavlja da napada migrante koji prelaze granicu te zemlje, zbog čega je Islamska država ucenila njegovu glavu na 50.000 dolara. Bugarin, koji sebe naziva "lovcem na migrante", juri izbeglice po granici, vezuje ih i onda ih fotografiše kao trofej.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Valev se nedavno fotografisao sa 100.000 dolara vrednim "mercedesom", pa se postavlja pitanje da li ga neko plaća za napade na migrante, piše britanski "Dejli mejl".

Tramp ne da ni dolara: Meksiko će platiti zid na granici!

Dok ga Bugari na društvenim mrežama proglašavaju za heroja, neverovatno je da vlasti jedne države, koja je članica Evropske unije, ne reaguju i ne uhapse čoveka koji napada muškarce, žene i decu koji beže iz ratom razorene Sirije.

Za sebe kaže da "štiti bugarski narod" i vrši "javnu uslugu" svojoj zemlji, preko koje je od 2015. godine prešlo oko 30.000 migranata, ali se skoro nijedan nije zadržao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.