ARABELA JE SEKLA DVOJICU MUŠKARACA NOŽEM, TUKLA IH RUKAMA, NOGAMA I MOTKOM: Balkan šokiran posle objave DETALJA
Dileri, Foto: Printscreen

potvrđeno

ARABELA JE SEKLA DVOJICU MUŠKARACA NOŽEM, TUKLA IH RUKAMA, NOGAMA I MOTKOM: Balkan šokiran posle objave DETALJA

Istražitelji FUP-a u stanu koji su koristili Arabela Avdić i Mirza Džindo pronašli kanabis, heroin i kokain, a u mobilnom fotografije mučenja dvojice zanatlija

Objavljeno:

Opštinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva KS protiv Mirze Džinde i Arabele Avdić (19) za krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nezakonito lišavanje slobode, saznaje "Avaz".

Okrutno postupanje

Takođe su optuženi da su u petom mesecu 2020. godine, u stanu koji koristi optuženi Džindo, zverski zatvorili i zadržali dve muške osobe kojima su naneli fizičku patnju.

Pored optužnice, postupajući tužilac predložio je sudu produženje pritvora za obojicu optuženih.

Inače, radi se o policijskoj akciji kodnog naziva „Lipa“ koju su provodili istražitelji Federalne uprave policije pod nadzorom Tužilaštva KS.

Kuhinjski nož

Rezultati ove istrage izuzetno su potresli BiH. javnosti jer su Avdić i Džndo zarobili dvojicu muškaraca koji su mučeni u stanu. Naime, reč je o dvojici slikara koji su angažovani da oslikaju svoj stan, ali su optuženi za krađu droge.

Nesrećni zanatlije preživeli su mučenje dok ih je trgovački par tukao pesnicama, nogama i motkom. Istražitelji su sumnjali da ih je Arabela posekla kuhinjskim nožem kako bi joj otkrila gde imaju skrivenu drogu o kojoj ništa nisu znali.

Takođe, istražitelji su u Jindinom mobilnom telefonu pronašli fotografije mučenja dva slikara, koja će se koristiti u predstojećem krivičnom postupku.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.