OVAJ ČOVEK JE DRUGA DAMA SAD! Saznajte sve o Dagu Emhofu, SMUVAO JE Kamalu na najneverovatniji mogući način!
Haris i Emholf su već sedam godina zajedno, Foto: Printscreen/Tviter

lepotica i dama

OVAJ ČOVEK JE DRUGA DAMA SAD! Saznajte sve o Dagu Emhofu, SMUVAO JE Kamalu na najneverovatniji mogući način!

Emholf je zvanično prvi Jevrejin u istoriji američke politike koji je u bračnoj vezi sa nekom od osoba sa vrha vlasti

Objavljeno:

Kada je na utakmici Lejkersa Kamala Haris, inače novoizabrana premijerka Bajdenove administracije, odgovorila na šarmantnu poruku advokatu Dagu Emholfu "idemo Lejkersi", niko nije slutio da će, samo godinu dana kasnije stati na ludi kamen.

Kamala Haris, Dag Hofman
foto: Printscreen/Youtube

Naime, njihova zajednička prijateljica, Harisin PR, organizovala je "susret na slepo" ovo dvoje poslovnih ljudi, a već narednog jutra dok je Haris bila u teretani, zaljubljeni advokat je počeo da je obasipa porukama i pozivima. "Pola osam je ujutru, nemoj ovo da radiš, delovaćeš previše napadno", priseća se Emholf njihovog prvog razgovora. Na obostrano zadovoljstvo, tada je počela jedna interesantna ljubavna priča.

Kamala Haris
foto: Printscreen/Instagram

Inače uspešni advokat Dag Emholf (56) je milioner; poreklom je iz bruklinske jevrejske porodice (Njujork), a javna je ličnost jer se bavi advokaturom u industriji zabave. Iz prvog braka ima dvoje dece Elu i Kola, koji su u odličnim odnosima sa njihovom sadašnjom maćehom, i zovu je Mamala.

Kamala Haris
foto: Printscreen/Instagram

"Ponekad pomislim kako je naša porodica previše čudna, koliko je zapravo funkcionalna", objašnjava Kamala Haris, referirajući na odnos sa Emholfovom bivšom suprugom Makin.

Nakon nezapamćene prosidbe, koja je spontano usledila dok su poručivali tai hranu, a gde je Haris odgovorila sa "da, dragi, samo mi reci hoćeš li piletinu ili račiće na pad tai", njihov brak egzotična je priča iz više razloga.

Kamala Haris
foto: Printscreen/Instagram

"Po mojim tradicionalnim indijskim pravilima, stavila sam svom Jevreju ogrlicu od cveća oko vrata, dok je on zgazio na staklenu čašu", dodaje Haris. Kako su njeni izabranici uglavnom bili Afroamerikanci iz industije zabave, poput voditelja Montela Vilijamsa i demokrate Vilija Brauna, ne znamo da li je ovo prvi Jevrejin koji je, na momenat, bio u ulozi indijskog kralja. Svakako, ovo je prva osoba jevrejskog porekla koja je u političkom vrhu zahvaljujuči bračnoj vezi.

Kamala Haris, Dag Hofman
foto: Printscreen/Tviter

Nije najjasnije koja uloga sledi suprugu premijerke Sjedinjenih Američkih Država, jer je ovo prvenac u američkoj istoriji - drugi džentlmen Amerike. Ono što je opšte poznato, je činjenica da je Emholf od početka u kampanji svoje supruge, a to dokazuje kućno prijateljstvo sa Bajdenovima, kao i tvit objavljen nakon Bajdenove pobede, upučen Harisovoj "jako sam ponosan na tebe".

Kamala Haris, Dag Hofman
foto: Printscreen/Tviter

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.