PAPA U ŽIŽI NOVOG INSTAGRAM SKANDALA: SADA je lajkovao ovu S*KS BOMBU! (FOTO)
"Papa me je lajkovao, znači idem u raj", Foto: Printscreen/Twitter

rajski

PAPA U ŽIŽI NOVOG INSTAGRAM SKANDALA: SADA je lajkovao ovu S*KS BOMBU! (FOTO)

Papa Franja ne odustaje od uhođenja influenserki

Objavljeno:

Nakon što je Papin Instagram profil (ponovo) optužen da je lajkovao fotografiju 18+ modela, mnogi su se zapitali tko je zgodna Margot pod čijom je fotografijom završio čak i Papin lajk.

Margot Foks
foto: Printscreen/Twitter

Margot Foks je 18+ model koji ima svoj OnlyFans račun, kao i Tviter profil na kom ima 33.000 pratilaca. Na zaključanom Instagram profilu ju je pre "božanskog lajka" pratilo preko 90 hiljada ljudi. Sad je taj broj porastao na 109 hiljada.

"Papa mi je lajkovao fotografiju, to znači da idem u raj", napisala je Margot na Tviteru nakon što se skrinšot lajka s Papinog profila proširio društvenim mrežama.

"Zašto mi šaljete te sve članke i gluposti, a ne pretplaćujete se na moj OnlyFans račun u rekordnom broju? Pa i Papa me podržao, šta vam više treba?", napisala je Margot.

Podsećamo, nova nezgoda za Vatikan dolazi mesec dana nakon što je Papin račun uhvaćen kako lajkuje fotografiju 27-godišnje Natalije Gariboto odevene u seksi školarku. Vatikan je tražio objašnjenje od Instagrama, ali i dao do znanja kako lajk nije sigurno došao od samog Pape, s obzirom na to ima ekipu koja se brine o društvenim mrežama.

No korisnici društvenih mreža i dalje se dobro zabavljaju. "Samo se divi božanskim kreacijama, pustite ga na miru", šaljivo su komentarisali korisnici Tvitera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.