NOŠENJE MASKI OBAVEZNO I POSLE PANDEMIJE KORONE? Da li nam je Kovid-19 nepovratno izmenio svet?
Korona virus, Foto: Profimedia

korona u svetu

NOŠENJE MASKI OBAVEZNO I POSLE PANDEMIJE KORONE? Da li nam je Kovid-19 nepovratno izmenio svet?

„Vidim da postoji mišljenje da će se, nakon vakcinacije protiv Kovid-19 virusa, život vratiti u normalu“, tvitovala je dr. Krutika Kupali

Objavljeno:

Stručni lekar, koji je bio stručni svedok američkog Kongresa, kaže da će, nakon što bude dostupna vakcina protiv Kovid-19, nošenje maski i druge mere socijalne distance i dalje ostati obavezne.

„Vidim da postoji mišljenje da će se, nakon vakcinacije protiv Kovid-19 virusa, život vratiti u normalu“, tvitovala je dr. Krutika Kupali.

„Život neće biti onakav kakav je bio pre Kovid-19 virusa. Čak i nakon što vakcina stigne, i dalje ćemo morati da vodimo računa o higijeni ruku, da održavamo fizičku distancu, da izbegavamo gužvu i da nosimo maske“, dodala je dr. Krutika Kupali.

Kao što smo više puta istakli, uprkos tome što su prvobitne mere, u vidu zaključavanja i socijalne distance, uvedene na osnovu „vraćanja u normalu“- po svemu sudeći, očigledno je da se život nikada neće vratiti u normalu.

U članku CNN-a, koji je napisao njihov urednik za međunarodnu bezbednost Nik Paton Valš, piše da će obavezno nošenje maski postati „trajno“, tj. „samo deo života“ i da će javnost morati da se „pomiri sa tim”.

Ranije ovog meseca, visoki zvaničnik američke vojske rekao je da verovatno neće biti povratka u „normalni“ život posle Kovid-19 virusa i da će pravila poput socijalne distance i nošenja maski verovatno postati trajna.

Milijarder Bil Gejts takođe je upozorio da se svet neće vratiti u normalu dok ne izađe i druga vakcina protiv Kovid-19 virusa, kao i da bi to sve moglo potrajati godinama. Ideju da se život nikada neće vratiti u normalu forsiraju i globalistička tela poput Svetskog ekonomskog foruma, koji je promoviše pandemiju zbog sprovođenja „velikog resetovanja“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/PrisonPlanet.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.