BORIS DŽONSON JE P**KA, DŽONSON JE P**KA: Ovako je Britanija reagovala na NOVE MERE, ŠOKANTAN SNIMAK (VIDEO)
Boris Džonson, Foto: AP

odgovor na mere

BORIS DŽONSON JE P**KA, DŽONSON JE P**KA: Ovako je Britanija reagovala na NOVE MERE, ŠOKANTAN SNIMAK (VIDEO)

Nagli skok na listi verovatno je kao odgovor ljubitelja muzike na iznenadnu odluku britanske vlade da uvede najstrože mere

Objavljeno:

Boris Džonson je**** pi***' naziv je pesme koja je ušla na lestvicu 20 najslušanijih pesama u Velikoj Britaniji i sada je među kandidatima da postane božićni hit broj 1.

Pesma je objavljena na albumu punk benda The Kunts 'Kunts Punk in Your Face' još u julu, no kako je primuočio scenarista i producent uspešne TV serije ' Black Mirror' Charlie Brooker u nedjelju je skočila na visoko 2. mesto lestvice, verojatno kao odgovor ljubitelja muzikee na iznenadnu odluku britanske vlade da uvede najstrože mere uoči blagdana u Londonu i na jugoistoku zemlje zbog pojave novoj soja koronavirusa.

U utorak ujutro pesma je bila na 4. mestu. a prvo mesto drži LadBaby sa singlom 'Don’t Stop Me Eatin' čiji prihod ide u humanitarne svrhe.

'Boris Johnson je je**** pi***' trenutačno je na 3. mestu Amazon Musica na lestvici najprodavanijih pesama u Britaniji, dok je na 1. mestu britanske Spotifyeve lestvice 'Viral 50'.

LadBaby je veliki favorit da i ove godine, treći put zaredom osigura vrh božićne liste, a, prema podacima Službene lestvice, hit The Kuntsa je trenutno na 19. mestu.

Prema vrhu lestvice penje se kao i svake godine Mariah Carey s večnim božićnim hitom 'All I Want For Christmas Is You' te popularni Ed Sheeran koji se javio s novom pesmom 'Afterglow' nakon dugačke stanke.

Bilo bi to iznenađenje da punk himna prepuna psovki zasedne i na prvo mesto do Božića, ali obzirom da su stanovnici Londona i jugoistoka Engleske u tvrdom lockdownu ništa nije nemoguće.

(Espreso.co.rs/jutarnji hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.