LIVIDACIJA IZ ZASEDE: Ubijen Albanac u popularnom baru, osumnjičeni POBEGAO SA LICA MESTA!
Upucan ispred svoje devojke, Foto: EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

STRAŠNO

LIVIDACIJA IZ ZASEDE: Ubijen Albanac u popularnom baru, osumnjičeni POBEGAO SA LICA MESTA!

Tokom pretresa detektivi su zaplenili tablete kokaina i vijagre

Objavljeno:

Čovek je upucan ispred svoje devojke u profesionalnom udarcu u jednom španskom baru. 42-godišnjeg Albanca ubio je maskirani naoružani muškarac koji je pobegao sa scene nakon što mu je napravio zasedu, na terasi popularnog britanskog emigranta u baru pod nazivom "The Orange Tree".

Lokalna štampa opisala je njegovog partnera, koji je sedeo s njim na terasi bara kada je napadnut, kao Britanca.

Tokom pretresa detektivi su zaplenili tablete kokaina i vijagre. Smatra se da je operacija u baru rezultirala hapšenjem Albanca. Rečeno je da su britanski državljanin i državljanin Irske bili u to vreme među šest osoba - tri muškarca i tri žene. Svi su pušteni uz kauciju na čekanju sudske istrage koja je u toku nakon pojavljivanja pred istražnim sudijom.

Bar "The Orange Tree" je u prošlosti opisivan kao sestrinski bar poznatog sportskog bara Benidorm, Ibrok bara, koji i dalje oglašava jelovnik i ponudu pića u baru Alfas de Pi.

Lokal u kome se dogodila pucnjava u petak bio je na prodaju početkom ove godine, iako danas nije bilo jasno da li ima nove vlasnike. Oglas za prodaju rekao je: „Ovaj fantastični bar popularan je i posećen je od strane domaćih i turista tokom cele godine. „Pod trenutnim vlasnicima poslednje dve godine, "The Orange Tree" postalo je vruće mesto koje nudi odličnu hranu, izvrsna pića i pruža živu i sportsku zabavu.“

Dodao je: „Za te sportske događaje, "The Orange Tree" ima jedan od najvećih ekrana u gradu od tri metra i još 65 inčni televizor unutra. „Bar je licenciran od 8:00 do 02:00, što daje puno prostora. Posao se prodaje zbog odlaska vlasnika u penziju i dolazi potpuno opremljen, spreman da novi vlasnici uđu i udare u zemlju".

(Espreso.co.rs/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.