NA MARSU SNIMLJEN NEOBIČAN PRIZOR: Uslikano je OVO, koje LUDILO, odmah se oglasili NADLEŽNI! (VIDEO)
Mars, ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

neobično

NA MARSU SNIMLJEN NEOBIČAN PRIZOR: Uslikano je OVO, koje LUDILO, odmah se oglasili NADLEŽNI! (VIDEO)

„Čak i u naše planetarne komšije ulazi praznični duh“, objavila je Evropska svemirska agencija uz fotografiju snimljenu u četvrtak u blizini južnog pola Marsa

Objavljeno:

Letelica „Mars Ekspres“, Evropske svemirske agencije (ESA), snimila je na površini Marsa zadivljujuću formaciju, koja jasno liči na anđela.

„Čak i u naše planetarne komšije ulazi praznični duh“, objavila je Evropska svemirska agencija uz fotografiju snimljenu u četvrtak u blizini južnog pola Marsa.

Na snimku je primećena i figura nalik srcu odmah ispod anđeoskih krila. Naučnici iz svemirske agencije objasnili su kako je mogla nastati formacija nalik anđelu.

Objašnjavajući njihovu krvavo-crvenu boju i tamne nijanse, jedan od naučnika je rekao da je to rezultat različitih vrsta peska na tom području. Deo koji izgleda kao oreol u stvari je krater.

Na društvenim mrežama ovaj snimak se masovno deli, uglavnom uz komentare da nam i svemir šalje poruku da su ljubav i dobrota najvažniji.

Brojni su i komentari da nam neka vanzemaljska civilizacija, mnogo naprednija od naše, na ovaj način ukazuje da se okrenemo pravim vrednostima.

(Espreso.co.rs/Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.