VOĐA PEDOFILSKE BANDE JE PUŠTEN IZ ZATVORA! Zlostavljali su decu i od 13 godina, imali su više od 100 ŽRTAVA!
Ahdel Ali, Foto: Print Screen Youtube

UŽAS

VOĐA PEDOFILSKE BANDE JE PUŠTEN IZ ZATVORA! Zlostavljali su decu i od 13 godina, imali su više od 100 ŽRTAVA!

On je u zatvoru bio 8 godina

Objavljeno:

Ahdel Ali (32), vođa britanske bande koja je seksualno iskorišćavala mlade devojke pušten je iz zatvora nakon što je tamo proveo osam godina, javlja Daily Mail.

Ali je bio vođa sedmočlane bande Braća Ali koja je u Telfordu seksualno zlostavljala više od 100 devojaka od kojih su najmlađe imale 13 godina. Osuđen je na 26 godina zatvora, ali pušten je na slobodu nakon osam godina provedenih u zatvoru. Od 2006. do 2009. godine članovi bande Braća Ali vabili su učenice koje su potom kontrolisali kao dečje prostitutke i davali im alkohol, hranu i novac.

Proglašeni su krivima 2012. godine za više krivičnih dela koja su počinili protiv četiri devojčice od 13 do 17 godina. Osuđeni su, između ostalog, za silovanje, seks s maloletnicama, podsticanje i kontrolu dečje prostitucije i trgovinu decom za seks.

Pre dve godine pušten je Mubarak Ali

Pre dve godine Ali je napadnut u zatvoru i zadobio je ranu koja je išla od vrata do ramena zbog čega je imao 40 šavova. Vest da je pušten potvrdila je lokalna advokatica konzervativne stranke Lusi Alen, koja je prva zatražila istragu u vezi sa zlostavljanjima u Telfordu. Alen je ranije već kritikovala i odluku o puštanju Alijevog brata Mubaraka na slobodu 2017. godine. Ali ovaj je kasnije vraćen u zatvor jer je prekršio uslovnu slobodu.

"Zabrinuta sam što zakon još uvijek dozvoljava ranije puštanje iz zatvora ozbiljnih seksualnih prestupnika. Ali od presude Ahdelu i Mubaraku Aliju zakon se promenio kako bi se ovo sprečilo u budućnosti i ponosna sam što sam odigrala ulogu u tome", rekla je Alen.

Toekom suđenja Braći Ali javnost je saznala kako su dva brata vrbovala dve devojke od 15 i 16 godina, prisiljavali ih na seks i potom nagovorili da rade kao prostitutke. Još pet muškaraca priznalo je krivicu i osuđeno je na zatvorske kazne od dve i po do sedam godina zatvora.

Jedna od žrtava: Zlostavljali su me od 14. do 18. godine

Jedna od žrtava Braće Ali je pre dvije godine o zlostavljanjima progovorila u emisiji Good Morning Britain. Rekla je kako je nebrojeno puta podvođena za seks.

"Zlostavljali su me od 14. do 18. godine. Moje zlostavljanje je počelo kada je dečak mojih godina prodao moj broj mobitela starijem čoveku", ispričala je žrtva. Od tada je svakodnevno silovana. Ispričala je kako je barem dva puta nedeljno išla u zdravstvenu kliniku za mlade po pilule za dan posle i da je nikad niko nije ništa pitao.

"Imala sam dva pobačaja i ni tada me nitko nije ništa pitao. Bila sam u autu s njima kad nas je zaustavila policija i nije me uopšte pitala zašto sam tu sa toliko starijim muškarcima. U jednom trenutku sam pokušala samoubistvo", ispričala je. Iz svega se izvukla odlaskom iz Telforda i napuštanjem prijatelja, porodice i svih koje je poznavala.

"Razlog zbog kojeg sam pristajala na sve to toliko dugo je bio taj što su me ucenjivali. Rekli su da će silovati moju porodicu i zapaliti mi kuću", rekla je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.