IAKO POVREMENO KORISTI INTERNET, PUTIN U 21. VEKU NEMA NEŠTO ŠTO SVAKI ČOVEK IMA: Da li je ovo REALNO?
Ruski predsednik Vladimir Putin, Foto: EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / KREMLIN POOL

iznenađujuće

IAKO POVREMENO KORISTI INTERNET, PUTIN U 21. VEKU NEMA NEŠTO ŠTO SVAKI ČOVEK IMA: Da li je ovo REALNO?

Iako Putin povremeno koristi internet, on nema previše vremena, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje da li je Putin mogao da pročita brojne internet publikacije o sebi i okruženju...

Objavljeno:

Iako povremeno koristi internet, ruski predsednik Vladimir Putin, još uvek ne koristi pametni telefon, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na radio stanici Komsomolska pravda.

"Nema pametni telefon, to je jednostavno nemoguće", rekao je portparol, prenosi TAS S.

Iako Putin povremeno koristi internet, on nema previše vremena, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje da li je Putin mogao da pročita brojne internet publikacije o sebi i okruženju.

Portparol Kremlja je podsetio da se Putin poslednjih dana pripremao za konferenciju za štampu, bavio se gorućim državnim pitanjima, uključujući cene hrane.

Odgovarajući na pitanje u vezi s tim ko može da stoji iza lažnih vesti o Putinovom ličnom životu, Peskov je primetio da neki nedavno objavljeni materijali "svuda imaju otiske neke strane obaveštajne agencije", ali se uzdržao od njihovog imenovanja.

Putin je juče prozvao američki Stejt department i američke obaveštajne agencije kao autore lažnih vesti o njemu i njegovoj porodici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.