POLICIJA JE UHVATILA PERVERZNJAKA: Naterali su ga da uradi nešto čega će se SEĆATI dok je živ! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Liveleak

zasluženo

POLICIJA JE UHVATILA PERVERZNJAKA: Naterali su ga da uradi nešto čega će se SEĆATI dok je živ! (VIDEO)

Policajci su bili šokirani kada su navodno pronašli veliku zalihu zaprljanih grudnjaka u njegovoj sobi

Objavljeno:

Perverznjak je bio primoran da pozira ispred gomile ukradenih brushaltera. Ovo je bio ponižavajući trenutak, koji nije mogao da izbegne.

Itipon Surivong (25), uhapšen je nakon što je 7. decembra nestao kofer ispred mašine za pranje veša u perionici, u Čijang Maju, na Tajlandu.

Domaćica, Jureporn Kama (29),pozvala je policiju i rekla da je puunu korpu veša ostavila u perionici. Policajci su proverili sigurnosne kamere i utvrdili da je osumnjičeni nosio teksas jaknu i da se odvezao na Honda motorciklu.

Osumnjičeni je uhapšen 12. decembra u svom domu. Policajci su bili šokirani kada su navodno pronašli veliku zalihu zaprljanih grudnjaka u njegovoj sobi. Policija je saopštila da je pronašla više od 200 grudnjaka za koje se veruje da su ukradeni iz ostalih perionica u gradu. Sramotni lopov bio je primoran da pozira ispred brushaltera, dok se odbijao da prizna da mu je to fetiš.

Itipon je rekao: ''Nisam njuškao nijedan grudnjak niti masturbatirao s njima. Ne znam zašto su prljavi. Iskreno, nemam seksualnu sklonost prema njima. Ne uzbuđuju me. Da li je u redu ako više ne govorim? Neprijatno mi je.''

Itipon je rekao da su stotine grudnjaka ostale u plastičnoj kesi kada se uselio u stan. Dodao je: „Nisam znao šta da radim sa njima, pa sam ih ostavio u svojoj sobi.“ Policajci su rekli da je Itipon kasnije priznao da je ukrao grudnjake. Policijski potpukovnik rekao je da je osumnjičeni porekao da koristi grudnjake za svoj seksualni fetiš, ali je kasnije priznao da ih je njušio dok nije doživio orgazam.

Policija je Itipona zadržala u pritvoru zbog sumnje da je krao. Istraga se nastavlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Liveleak.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.