OTIŠAO NA TRČANJE, A KAD SE VRATIO UBIO MAJKU U KUHINJI: Jeziv ZLOČIN!
Ubica je pozvao policiju, rekavši da nema dovoljno crnih kesa, Foto: EPA/ERSOU

užasno

OTIŠAO NA TRČANJE, A KAD SE VRATIO UBIO MAJKU U KUHINJI: Jeziv ZLOČIN!

Jezivo ubistvo uzdrmalo britansku javnost

Objavljeno:

Britanac Rouen Tompson (17) iz Hambldona ubio je svoju majku Džoanu tako što joj je početkom godine 118 puta zario nož u telo. Rouen je pre mesec dana i sam preminuo u zatvoru.

foto: Printscreen/nypost.com

Tinejdžer je otišao ujutro na džoging, a kad se vratio sa trčanja, hladnokrvno je ušao u kuhinju, uzeo nož i sakrio ga na odgovarajuće mesto. Potom je uzeo plastičnu kesu i njom zadavio majku koja je pokušala da se odbrani.

Iako je video da je mrtva, Rouen je tek tada počeo da se iživljava na majci kojoj je nož zario 38 puta u glavu, 64 puta u vrat i 16 puta u ruku. Na kraju je odložio nož i uzeo telefon u ruke pozvavši policiju.

“Dobar dan. Ovde Rouen Tompson iz Hambldona. Upravo sam ubio majku. Molim vas dođite po njeno telo, ali ako možete, ponesite plastičnu kesu za to, jer ja nemam takve crne u kući kakve se koriste”, “zamolio” je ubica policiju da mu izađu u susret!

foto: Printscreen/dailymail.co.uk

Rouen je sedeo kraj majke kada su došli i odmah je bez pružanja otpora uhapšen. Mlađi brat bio je tad u školi.

Ubica je proglašen poremećenim slučajem budući da je u prošlosti imao kratku istoriju psihičkih bolesti, a utvrđeno je i da je patio od sindroma prevelike ljubavi prema majci.

“Uvrteo je sebi u glavu da će joj se nešto desiti, pa je ubistvom mislio da je sprečava da pati dalje u životu”, rekao je psihijatar na suđenju.

Rouen Tompson je pre mesec i po dana iznenada u 17. godini života preminuo na odeljenju psihijatrije u zatvoru. Za sada nema naznaka da ga je neko ubio, tako da mnogi ljudi u komentarima zaključuju da je u Rouenovom slučaju “karma došla po svoje”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.