ŠOKANTNO! UČITELJICA POKAZIVALA GRUDI DECI I DODIRIVALA SE SA NJIMA! Skandal kakav se ne pamti, UŽAS NAD UŽASIMA
Učiteljica se već našla u novinama na Tajlandu, Foto: Printscreen/Youtube

AU

ŠOKANTNO! UČITELJICA POKAZIVALA GRUDI DECI I DODIRIVALA SE SA NJIMA! Skandal kakav se ne pamti, UŽAS NAD UŽASIMA

Škola u Ajutaji prva je prihvatila nekonvencionalni program rada u novoj školskoj godinI

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavile su se slike iz jedne škole u Ajutaji na Tajlandu.

Na slikama je u prvom planu učiteljica po imenu Bela koja đacima između 12 i 14 godina drži prve časove – flerta.

Škola u Ajutaji prva je prihvatila nekonvencionalni program rada u novoj školskoj godini, pa je tako uz neke novitete poput časova gimnastike i lepog vaspitanja, za dečake uvela čas flerta koji je jednom nedeljno.

Bela na časovima uči dečake kako da prilaze kulturno ali “podsticajno” devojčicama, u nadi da će ih izvesti na prvi sastanak. Takođe, pokazuje im moć pogleda među muškarcima i ženama kao i neke cake kako da osvoje devojčice.

foto: Printscreen/Youtube

Ono zbog čega je škola već dospela u novine na Tajlandu je upravo Bela koja je prema mišljenju roditelja otišla već predaleko sa flertom.

Učiteljica na svakom času koristi priliku za telesnim kontaktom sa dečacima, bilo da je to dodirivanje njihovih glava ili ruku, bilo da ih čak miluje po licu. Najdalje do sada Bela je otišla na času kada je otkopčala dugme više na bluzi i pokazala kako ne sme da se gleda u ženski dekolte.

Dečaci su kućama došli zbunjeni, a roditelji su skrenuli pažnju direktoru da obuzda učiteljicu Belu jer oni samo što su počeli da ulaze u pubertet i ništa još ne znaju o muško-ženskim odnosima i seksu.

Na nekim fotografijama koje su osvanule na internetu učiteljica Bela provokativno pozira sa štapom u rukama, hvaleći se kako su u drugim školama stariji učenici između 16 i 18 godina namerno padali na ispitima kako bi mogli da dolaze kod nje na konsultacije.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.