IVANKA TRAMP ISKEŠIRALA 30 MILIONA DOLARA: Amerika je na nogama od kada je čula gde su otišle pare
Ivanka Tramp, Foto: EPA/STRINGER

EKSKLUZIVNO MESTO

IVANKA TRAMP ISKEŠIRALA 30 MILIONA DOLARA: Amerika je na nogama od kada je čula gde su otišle pare

Parcela se prostire na 1.84 hektara zemlje i ima privatnu rivu dugu 18 metara, a raniji vlasnik bio je poznati pevač Hulio Iglesijas

Objavljeno:

Ćerka još uvek aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa (74), Ivanka Tramp (39) i njen suprug Džared Kušner kupili su privatnu parcelu na luksuznom ostrvu u Majamiju za 31 milion dolara.

Naime, kako piše britanski Dejli Mejl, poznati par uložio je ogroman novac za zemlju na ostrvu sa visokim obezbeđenjem pod nazivom "Indian Creek", koje je poznato kao "bunker milijardera".

"To je ekskluzivno mesto gde svi žele da budu", rekao je izvor blizak paru.

Parcela se prostire na 1.84 hektara zemlje i ima privatnu rivu dugu 18 metara, a raniji vlasnik bio je poznati pevač Hulio Iglesijas. Porez na ovu imovinu godišnje iznosi 472.764 dolara, što je sitnica za ovaj bogati par.

Luksuzno ostrvo se nalazi na nešto više od sat vremena od Trampovog kluba "Mar a Lago", pa će biti blizu ostatka porodice kada su tu na odmoru.

Ostrvo ima samo 34 kuće, 42 stanovnika i svoju privatnu 13-članu policijsku jedinicu.

Džaredov mlađi brat Džošua i njegova supruga i supermodel Karli Klos su ove godine kupili vilu od 22 miliona dolara u Majamiju pre rođenja njihovog prvog deteta.

Izvor upoznat sa situacijom kaže da su Ivanka i Džared dugo tražili imovinu na Floridi, jer su se mnogi njihovi prijatelji i članovi porodice preselili iz Njujorka na Floridu, a stan u Njujorku će i dalje da održavaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.