DŽINOVSKA EKSPLOZIJA U FABRICI ZA GAS: Jezivi prizori NADOMAK GLAVNOG GRADA, šteta je ogromna (VIDEO)
Za sada nema podataka o žrtvama ili povredama, Foto: Printscreen / Twitter

UŽAS

DŽINOVSKA EKSPLOZIJA U FABRICI ZA GAS: Jezivi prizori NADOMAK GLAVNOG GRADA, šteta je ogromna (VIDEO)

Za sada nema podataka o žrtvama ili povredama

Objavljeno:

Fabrika za gas, nedaleko od glavnog grada San Salvadora, zapalila se u subotu popodne. Video snimci i fotografije požara brzo su se pojavili na društvenim mrežama.

Za sada nema podataka o žrtvama ili povredama.

Masivan požar praćen eksplozijama snimljen je u blizini tržnog centra Plaza Mundo, a vlasti pozivaju stanovnike da izbegavaju to područje. Tržni centar je evakuisan zbog pretnje da se plamen proširi izvan teritorije fabrike.

Međutim, lokalna vatrogasna služba je kasnije objavila da je 15 vatrogasaca sa tri motorne pumpe i cisternom uspelo da obuzda plamen. Nema izveštaja o žrtvama ili povređenima.

Prema navodima odeljenja, plamen je prouzrokovao urušavanje krova zgrade u kojoj su se punile i čuvale boce za gas. Pored toga, šteta je pričinjena samo na 10 vozila koja pripadaju gasnoj kompaniji.

Predsednik El Salvadora Naiib Bukele pohvalio je brzu reakciju vatrogasaca, rekavši da su uspeli da naprave "neverovatan posao" tako što su "ugasili mega požar za samo nekoliko minuta". Takođe je naložio istragu kako bi se utvrdili odgovorni za incident.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.