MAJKA TROJE DECE SPAVALA SA DEČAKOM (14): Ovako GROZOMORAN skandal se ne pamti, a još se desila I NAJGORA STVAR!
Optužena u oktobru 2018. godine, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

MAJKA TROJE DECE SPAVALA SA DEČAKOM (14): Ovako GROZOMORAN skandal se ne pamti, a još se desila I NAJGORA STVAR!

Otkriveno je da je dečake kobnog dana presrela na fudbalskom igralištu, koje se nalazi nedaleko od njene kuće, i pozvala ih da uđu da se osveže uz čašu vode

Objavljeno:

Tea Vinsent (32) iz Glostenšira u Engleskoj, uspela je da obori optužnicu kojom je terete da je namamila dečaka u krevet i sa njim imala seksualne odnose iako je znala da ima 14 godina.

Tea, majka troje dece, optužena je da je u oktobru 2018. godine namamila dvojicu dečaka u svoju kuću, a potom je jednog odvukla u spavaću sobu, skinula i sa njim imala seksualne odnose. Ona je priznala da je imala odnose sa dečakom, ali je na sudu uporno branila time da je bila ubeđena da je u pitanju stariji maloletnik koji ima više od 16 godina.

Otkriveno je da je dečake kobnog dana presrela na fudbalskom igralištu, koje se nalazi nedaleko od njene kuće, i pozvala ih da uđu da se osveže uz čašu vode. Smestila ih je za kuhinjski sto, govoreći kako je bila ubeđena da jednog od njih dvojice zna, te da je čula da on čeka dete. Dečak joj je, navodno, zbunjeno odgovorio da ima samo 14 godina i da još ide u školu, nakon čega je počela da ga ispituje o školi, a potom je počela da priča o svom telu.

Ubrzo je počela da priča o seksu i da se nabacuje drugom dečaku pozivajući ga gore u sobu. On je, navodno, krenuo jer je mislio da gore ima televizor ili neka konzola. Tada ga je Tea uvela u svoju spavaću sobu i zatvorila vrata. U roku od nekoliko sekundi stajala je gola pred njim.

- Tada je dečaka oborila na krevet i krenula da inicira seks. Njemu je bilo neprijatno, jer je znao da je dosta starija od njega - rekao je advokat na sudu.

On je ispričao drugaru koji je bio sa njim u Teinoj kući i još jednoj drugarici šta se dogodilo i oni su ga savetovali da se sve ispriča roditeljima, ali on to nije učinio. Na kraju su drugari sve ispričali majci žrtve, koja se odmah suočila sa Teom.

Ubrzo je uhapšena, a na saslušanju je tvrdila da su joj dečaci rekli da imaju po 16 godina. Iste priče držala se i na sudu... Iako su svi mislili da je čeka višegodišnja robija zbog seksualnog napastvovanja maloletnika, ispostavilo se da je sve vreme pričala istinu.

Naime, otkriveno je da se žrtva i na društvenim mrežama predstavljala kao "starija osoba". Odnosno, na njegovom Fejsbuk profilu stoji lažni datum i godina rođenja. Ovo su advokati odbrane upotrebili na sudu, a porota je odlučila da Tea nije kriva za "svesnu obljubu maloletnog lica".

Dečak se branio i govorio da je mobilni telefon dobio pre 13. rođendan, te da je morao da stavi drugu godinu rođenja jer ne može da se registruje na tu društvenu mrežu ukoliko ima manje od 13 godina. Na kraju je "odabrao" da je rođen 2000. godine. Kasnije je kaže, zaboravio da promeni datum.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.