OVO JE POLITIČAR KOJI JE UHVAĆEN U BRISELU NA GEJ ORGIJAMA: Karijeru mu je obeležila BORBA PROTIV PRAVA GEJEVA!
Jožef Šajer, Foto: Profimedia

sramota

OVO JE POLITIČAR KOJI JE UHVAĆEN U BRISELU NA GEJ ORGIJAMA: Karijeru mu je obeležila BORBA PROTIV PRAVA GEJEVA!

Diplomata je priznao da je prisustvovao toj žurki i izvinio se policiji jer nije imao isprave kod sebe

Objavljeno:

Član Evropskog parlamenta, koji zastupa stranku mađarskog premijera Viktora Orbana, dao je ostavku, jer je u petak nuhvaćen kako napušta "orgije od 25 ljudi".

Jožef Šajer je podneo ostavku u nedelju, nakon što je priznao da je prekršio stroga belgijska pravila o karantinu, da bi prisustvovao seksualnoj zabavi. Policija je na zabavi pronašla 25 golih muškaraca, uključujući Šajera i još nekoliko diplomata. Policijski službenici su rekli: " prekinuli smo grupnu situaciju".

Orbanova vlada umanjila je LGBTQ prava odkako je on izabran za premijera Mađarske. Šajer je pomogao u tome da se prepravi Ustav i da se ojača institucija braka kao zajednice žena i muškaraca.

Šajer, savetnik i desničarski političar uhvaćen je kako beži duž oluka sa prvog sprata, saopštilo je javno tužilaštvo. Policijaci su intervenisali nakon žalbi na "noćne smetnje".

U saopštenju tužilaštva piše: " Prolaznik je prijavio policiji da je video muškarca da beži duž oluka i uspeo je da ga identifikuje. Ruke su mu bile krvave, moguće da se povredio dok je bežao. U rancu je nosio opojna sredstva i nije imao nijednu ličnu ispravu. Ispraćen je do mesta prebivališta, gde su ga identifikovali diplomatskim pasošem."

Diplomata je priznao da je prisustvovao toj žurki i izvinio se policiji jer nije imao isprave kod sebe. Nakon toga je prepričao šta se dogodilo nakon što ga je policija uhvatila.

- Duboko se kajem što sam prekršio ograničenja vezano za Korona virus i to je bilo neodgovorno. Spreman sam da platim za to novčanim sredstvima - rekao je Šajer.

Najavio je ostavku na mestu člana Evropskog parlamenta i zamolio da se njegov slučaj tretira kao "strogo poverljivo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.